ΤζιχαντιστέςΒαλκάνια
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μίχαλος: Να μην επωφεληθούν οι μπαταχτσήδες

Μίχαλος: Να μην επωφεληθούν οι μπαταχτσήδες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στα κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια, θα πρέπει να προστατευθούν οι επιχειρήσεις που λόγω της κρίσης αντιμετωπίζουν προβλήματα, αλλά και να διασφαλιστεί ότι δεν θα επωφεληθούν οι μπαταχτσήδες, δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Ο πρόεδρος της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, ερωτηθείς από δημοσιογράφο για το μείζον θέμα των κόκκινων δανείων, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ο επιχειρηματικός κόσμος περιμένει με αγωνία να δει το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων με την τρόικα για τα κόκκινα δάνεια.

Ακόμη το τοπίο είναι θολό, παρά το γεγονός ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση.

Θα πρέπει πριν ολοκληρωθεί η οποιαδήποτε ρύθμιση που φαίνεται ότι αργεί, καθώς θα συνδεθεί με ένα νέο πτωχευτικό δίκαιο, οι πλειστηριασμοί να παγώσουν και να παραμείνει πάντα προστατευμένη η πρώτη κατοικία.

Σε κάθε περίπτωση, ιδιαίτερα στα κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια, θα πρέπει να προστατευθούν οι επιχειρήσεις που λόγω της κρίσης αντιμετωπίζουν προβλήματα, αλλά και να διασφαλιστεί ότι δεν θα επωφεληθούν οι μπαταχτσήδες».

Σχετικά άρθρα