Ισλαμικό ΚράτοςΕθνικές Εκλογές 2023
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέος πρόεδρος της ΚΕΕΕ ο Γ. Χατζηθεοδοσίου

Νέος πρόεδρος της ΚΕΕΕ ο Γ. Χατζηθεοδοσίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, Κωνσταντίνος Μίχαλος,

Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α.) κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου εξελέγη ομόφωνα νέος Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), στη θέση του εκλιπόντος Κωνσταντίνου Μίχαλου.

Η εκλογή του νέου προέδρου πραγματοποιήθηκε στη συνεδρίαση της Δ.Ε. της ΚΕΕΕ, με σύμπνοια και ομόνοια και στο πλαίσιο των προβλεπομένων διαδικασιών, καθώς άλλωστε δεν υπήρξε άλλη υποψηφιότητα παρά μόνο του κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος έλαβε το 100% των ψήφων.

Η κενωθείσα στη Δ.Ε. της ΚΕΕ θέση πληρώθηκε από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τρικάλων, κ. Βασίλη Γιαγιάκο, ο οποίος εξελέγη επίσης ομόφωνα Ε’ Αντιπρόεδρος της ΚΕΕΕ.

Στην πρώτη του δήλωση ο κ. Χατζηθεοδοσίου, μεταξύ άλλων, τονίζει:

«Στην πιο κρίσιμη ίσως εποχή για το επιχειρείν, εξαιτίας των οικονομικών συνεπειών της πανδημίας αλλά και των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών, αναλαμβάνω τη βαρύτατη ευθύνη της προεδρίας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.

»Η ευθύνη γίνεται ακόμα μεγαλύτερη καθώς διαδέχομαι τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Μίχαλο, ο οποίος άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στον επιχειρηματικό στίβο και στον επιμελητηριακό θεσμό.

»Εργάστηκε σκληρά για την πρόοδο και ανάπτυξη των επιχειρήσεων της χώρας και το έργο του ως Πρόεδρος του ΕΒΕΑ αλλά και της ΚΕΕΕ θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια».

Συγχαρητήρια Αλ. Χαρίτση στον Γ. Χατζηθεοδοσίου

Θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, για την εκλογή του στη θέση του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, εκφράζει ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Χαρίτσης.

«Η κληρονομιά που αφήνει ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Μίχαλος είναι ανεκτίμητη», σημειώνει και εκφράζει τη βεβαιότητα του ότι ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου «με τις γνώσεις, την εμπειρία και το ξεχωριστό ήθος που τον διακρίνει θα εργαστεί με ευσυνειδησία και αποτελεσματικότητα προς όφελος του επιμελητηριακού θεσμού, των επιχειρήσεων και της ελληνικής οικονομίας».

Σχετικά άρθρα