ΤζιχαντιστέςΒαλκάνια
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κάντε αίτηση για τη Θερμοκοιτίδα νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας του ΕΒΕΑ

Κάντε αίτηση για τη Θερμοκοιτίδα νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας του ΕΒΕΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, καθ όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου , προκειμένου να ενταχθούν στη Θερμοκοιτίδα νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας – ΘΕΑ του ΕΒΕΑ (Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών), μπορούν οι ενδιαφερόμενοι.

Μάλιστα κάθε Τρίτη για όλο τον μήνα Σεπτέμβριο, η Θερμοκοιτίδα νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας – ΘΕΑ θα είναι ανοιχτή όλη τη μέρα μέχρι τις 21:00, όπου θα μπορεί κάποιος να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις, να γνωριστεί με την ομάδα υποστήριξης και να ενημερωθεί για τις παρεχόμενες υπηρεσίες και δράσεις της. Επίσης, θα υπάρχει δυνατότητα για τη συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής επί τόπου, για την υποστήριξη όποιου χρειάζεται βοήθεια.

Υπενθυμίζεται ότι στη θερμοκοιτίδα επιχειρηματικότητας ΘΕΑ θα φιλοξενηθούν 50 συνολικά νεοφυείς επιχειρήσεις (startups), για χρονικό διάστημα ως 18 μηνών, κατόπιν υποβολής σχετικής αίτησης και αξιολόγησης της πρότασης.

Το έργο εντάσσεται στο χρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος «Έργο Αθήνα», που υλοποιείται από τον Δήμο Αθηναίων και την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών.

Η Θ.Ε.Α. θα παρέχει στις επιχειρήσεις που θα φιλοξενηθούν τις παρακάτω υπηρεσίες:

1. Φιλοξενία των επιχειρηματικών ομάδων με παροχή γραμματειακής και διοικητικής υποστήριξης.

2. Εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες (ανάλυση αγοράς, νομικά και λογιστικά θέματα, ανάπτυξη επιχειρηματικού σχεδίου, θέματα ανθρώπινου δυναμικού)

3. Εξειδικευμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης / κατάρτισης

4. Ενέργειες δικτύωσης για τη στήριξη των επιχειρηματικών ομάδων

5. Συντονισμό και αξιολόγηση της πορείας των επιχειρηματικών ομάδων

Περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση Κεφαλληνίας 45, 11257 Αθήνα, τηλ. 2111036900-2, email: info@theathensincube.gr, www.THEAthensincube.gr.

Σχετικά άρθρα