Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τίνος είναι βρε Ελλάδα το πρωτογενές πλεόνασμα;

Τίνος είναι βρε Ελλάδα το πρωτογενές πλεόνασμα;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Γιώργος Παπανδρέου, Πρωτογενές Πλεόνασμα,

Τα πλεονάσματα έχουν πολλούς πατεράδες, τα ελλείμματα είναι καταδικασμένα να γεννιούνται να μεγαλώνουν και να πεθαίνουν ορφανά. Αυτό αποδεικνύεται και από τη σημερινή παρέμβαση του στενού συνεργάτη και διευθυντή του γραφείου του Γιώργου Παπανδρέου, Γ. Ελενόπουλου, που σε σχόλιό του τονίζει πως το περίφημο «πρωτογενές πλεόνασμα» για το οποίο υπερηφανεύεται η κυβέρνηση Σαμαρά «δε δημιουργήθηκε με μαγικές συνταγές Ζαππείου», αλλά οφείλεται εν πολλοίς στις προσπάθειες της κυβέρνησης Παπανδρέου τη διετία 2010-11.

Στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρώην πρωθυπουργού σημειώνεται ότι το μεγάλο έλλειμμα που είχαν δημιουργήσει οι προηγούμενες κυβερνήσεις μειώθηκε δραστικά εκείνη τη διετία, ενώ καταγγέλλεται ότι στο όνομα των σκοπιμοτήτων αποδυναμώνονται οι μεταρρυθμίσεις της περιόδου 2010-11, για τις οποίες η χώρα κατέλαβε την πρώτη θέση μεταξύ των χωρών του ΟΟΣΑ.

«Την επόμενη φορά που θα που θα επιχειρήσουν να κρυφτούν πίσω από μια κυβέρνηση που θυσιάστηκε, για να παίζουν ανερυθρίαστα τα παιχνίδια τους, θα τους το θυμίσουμε εμείς», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα