Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποια νέα τράπεζα ανοίγει ο Όμιλος Βαρδινογιάννη

Ποια νέα τράπεζα ανοίγει ο Όμιλος Βαρδινογιάννη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Όμιλος Βαρδινογιάννη, Τράπεζες,

Με πυρετώδεις ρυθμούς προχωράει το χτίσιμο της νέας τράπεζας του ομίλου Βαρδινογιάννη, της Optima Bank, προκειμένου το αμέσως προσεχές διάστημα, να είναι έτοιμο το πρώτο κατάστημα, το οποίο θα αποτελέσει και το μοντέλο ανάπτυξης που θα ακολουθηθεί σε ολόκληρο το δίκτυο.

Θυμίζουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι, ολοκληρώθηκαν οι κανονιστικές εγκρίσεις από την Τράπεζα της Ελλάδος και η αλλαγή του διοικητικού συμβουλίου της Επενδυτικής Τράπεζας Ελλάδας (IBG) – η οποία είχε εξαγοραστεί το 2018 από την Ireon Investments Ltd, θυγατρική της Motor Oil Hellas) αντί 73,5 εκατ. ευρώ – και το διοικητι-κό επιτελείο της νέας τράπεζας, της Optima Bank (όπως μετονομάστηκε), ετοιμάζει τις τελευταίες…πινελιές, προτού παρουσιάσει το πρώτο της υπερσύγχρονο branch.

Σε κάθε περίπτωση, στόχος της διοίκησης της Optima Bank είναι να παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό, μία σύγχρονη και τελείως διαφορετική, από αυτά που έχουμε δει ως σήμερα στο εγχώριο χρηματοπιστωτικό σύστημα, εικόνα και λειτουργία τραπεζικού καταστήματος. Για το λόγο αυτό, έχει ρίξει αρκετά χρήματα και στον τομέα της τεχνολογίας.

Σχετικά άρθρα