Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αποζημίωση απόλυσης: Μόνο μέσω τραπεζικού λογαριασμού η καταβολή

Αποζημίωση απόλυσης: Μόνο μέσω τραπεζικού λογαριασμού η καταβολή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απολύσεις,

Με ΚΥΑ των υπουργείων Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Οικονομικών, παρέχονται διευκρινίσεις σχετικά με την υποχρεωτική καταβολή από τους εργοδότες των αποδοχών των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, καθώς και της αποζημίωσης απόλυσης αυτών, μέσω λογαριασμού πληρωμών.

Από 1.6.2017 με την Κ.Υ.Α. οικ. 22528/430/17.5.2017 (Β’/1721), η απόφαση των υπουργών Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Οικονομικών είχε θεσπιστεί η υποχρεωτική καταβολή των αποδοχών των εργαζομένων στο ιδιωτικό το τομέα μέσω τραπεζικού λογαριασμού, κ.λπ.

Με την νέα απόφαση, η ανωτέρω απόφαση καταργείται και τίθεται σε ισχύ η νέα με την οποία καθιερώνεται τόσο η υποχρεωτική καταβολή από τους εργοδότες των αποδοχών των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, όσο και της αποζημίωσης απόλυσης αυτών, μέσω λογαριασμού πληρωμών.

Η καταβολή των αποδοχών και της αποζημίωσης απόλυσης στους λογαριασμούς των δικαιούχων μισθωτών γίνεται με οποιονδήποτε τρόπο, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης ηλεκτρονικών μέσων πληρωμής ή παρόχων υπηρεσιών πληρωμών.

Σχετικά άρθρα