Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο Παρίσι ο επόμενος έλεγχος από την τρόικα για τα προαπαιτούμενα

Στο Παρίσι ο επόμενος έλεγχος από την τρόικα για τα προαπαιτούμενα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Βρούτσης, Γκίκας Χαρδούβελης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Παρίσι, Προαπαιτούμενα Μέτρα, Σταύρος Παπασταύρου, Τρόικα,

Εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στο Παρίσι θα διεξαχθεί ο επόμενος έλεγχος της για τα προαπαιτούμενα και την πορεία της ελληνικής οικονομίας, από την τρόικα.

Στη συμφωνία αυτή κατέληξαν η ελληνική κυβέρνηση και οι εκπρόσωποι των εταίρων και δανειστών μας , προφανώς μετά σχετική πρόταση της ελληνικής πλευράς.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την τελευταία επίσκεψη της τρόικας στην Αθήνα τον Ιούλιο, υπήρξαν αντιδράσεις από κυβερνητικούς βουλευτές και αξιωματούχους, οι οποίοι ζητούσαν την αποχώρηση της.

Προφανώς στο πλαίσιο αυτό συμφωνήθηκε το Παρίσι ως ο τόπος ελέγχου της εφαρμογής των προαπαιτούμενων, καθώς η ελληνική κυβέρνηση μετέρχεται κάθε επικοινωνιακού μέσου για να πείσει ότι η τρόικα φεύγει από την χώρα.

Έτσι στο Παρίσι θα μεταβούν στις 3,4 και 5 Σεπτεμβρίου ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Σταύρος Παπασταύρου, ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου θα έχουν συναντήσεις με τους εκπροσώπους της τρόικας.

Σε περίπτωση που χρειασθεί περαιτέρω έλεγχος, θα επισκεφθεί αργότερα την Αθήνα τεχνικό κλιμάκιο, χαμηλότερου επιπέδου.

Σχετικά άρθρα