Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνάντηση Θάνου-Μίχαλου για την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς

Συνάντηση Θάνου-Μίχαλου για την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασιλική Θάνου - Χριστοφίλου, ΕΒΕΑ, Επιτροπή Ανταγωνισμού, Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, Κωνσταντίνος Μίχαλος,

Συνάντηση με την πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού κ. Βασιλική Θάνου είχαν χθες ο πρόεδρος της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος και ο Α΄ Αντιπρόεδρος της ΚΕΕ και πρόεδρος του ΕΒΕΘ κ. Γιάννης Μασούτης.

Ο κ. Μίχαλος, αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στην κυρία Θάνου στη νέα της θεσμική θέση, αναφέρθηκε στη μείζονα σημασία που έχει για την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς, η εξάλειψη φαινομένων παράβασης του υγιούς ανταγωνισμού κάθε μορφής.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε ο πρόεδρος της ΚΕΕ στη σημασία της καταπολέμησης περιπτώσεων μονοπωλιακών και ολιγοπωλιακών δράσεων και δεσπόζουσας θέσης στην αγορά. Ενώ, ζήτησε να υπάρχει στενή συνεργασία μεταξύ των επιμελητηρίων όλης της χώρας και της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Στο πλαίσιο αυτό, μάλιστα, και με στόχο να εκλείψουν φαινόμενα μεγάλων καθυστερήσεων στη διερεύνηση καταγγελιών, πρότεινε στην πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού κ. Βασιλική Θάνου τη δημιουργία ειδικού γραφείου στα Επιμελητήρια, όπου θα μπορούν να προσφεύγουν οι επιχειρήσεις – μέλη των Επιμελητηρίων.

Η κυρία Θάνου από την πλευρά της, ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων δήλωσε ότι εκτιμά ιδιαίτερα τη διάθεση συνεργασίας που εξέφρασαν και στην οποία, ασφαλώς θα ανταποκριθεί, και τόνισε ότι με αμερόληπτο και αντικειμενικό τρόπο θα ασκήσει τα καθήκοντά της ως πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού, προς όφελος της εθνικής μας οικονομίας και της υγιούς επιχειρηματικότητας.

Σχετικά άρθρα