Ισλαμικό ΚράτοςΛιβύη
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τελευταία ευκαιρία για το κοινωνικό μέρισμα – Πότε κλείνει η πλατφόρμα

Τελευταία ευκαιρία για το κοινωνικό μέρισμα – Πότε κλείνει η πλατφόρμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τελευταία ευκαιρία έχουν σήμερα Παρασκευή όσοι δεν πληρώθηκαν το κοινωνικό μέρισμα 2018 και έκαναν αίτηση ή όσοι είναι δικαιούχοι και δεν έχουν κάνει ακόμη την αίτηση.

Η πλατφόρμα του κοινωνικού μερίσματος koinonikomerisma.gr κλείνει σήμερα, 21 Δεκεμβρίου, και μετά θα γίνει έλεγχος των δηλώσεων.

Στις 28 Δεκεμβρίου θα γίνει και η τελευταία πληρωμή για το Κοινωνικό Μέρισμα 2018.

Για όσους δεν έχουν υποβάλει αίτηση ή αντιμετωπίζουν προβλήματα, το υπουργείο Οικονομικών διευκρινίζει ότι όσοι πολίτες είχαν εγκεκριμένη αίτηση κοινωνικού μερίσματος και δεν πληρώθηκαν, ανήκουν σε μία από τις παρακάτω περιπτώσεις:

-Δεν επιβεβαιώθηκε ότι ο τραπεζικός λογαριασμός που συμπληρώθηκε στην αίτηση ανήκει στο δικαιούχο του μερίσματος. Συγκεκριμένα, υπενθυμίζεται ότι για την πίστωση του κοινωνικού μερίσματος θα πρέπει ο λογαριασμός ΙΒΑΝ που δηλώθηκε στην εφαρμογή να ανήκει στον δικαιούχο του κοινωνικού μερίσματος.

-Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε βάσει ΑΦΜ. Οι αιτήσεις των δικαιούχων δεν έχουν απορριφθεί και παραμένουν εγκεκριμένες για την επόμενη πληρωμή. Οι δικαιούχοι έχουν ενημερωθεί για το πρόβλημα με γραπτό μήνυμα ή/και μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εφόσον το είχαν συμπληρώσει στην πλατφόρμα κατά τη διάρκεια της αίτησης.

-Πιστώσεις σε δηλωθέντες στην εφαρμογή λογαριασμούς ΙΒΑΝ για τους οποίους δεν μπορεί να γίνει από την τράπεζα ταυτοποίηση του ΑΦΜ του δικαιούχου του Κοινωνικού Μερίσματος δεν θα πραγματοποιηθούν.

Σχετικά άρθρα