Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σταθάκης: Η Ελλάδα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για καθαρή έξοδο

Σταθάκης: Η Ελλάδα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για καθαρή έξοδο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Γιώργος Σταθάκης, Ελληνικό Χρέος, Ενέργεια, Εξοικονομώ κατ΄Οίκον, Μνημόνιο, Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής,

“Ο πρωθυπουργός είπε ότι δεν θα δεχτεί καθυστερήσεις γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια για χρονικές απώλειες”, δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης για το μήνυμα του πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Οπως είπε στο ραδιόφωνο 24/7, στις 21 Ιουνίου συνεδριάζει το Εurogroup και η Ελλάδα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για καθαρή έξοδο.

Αναφορικά με το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Handelsblatt, για σύνδεση της ελάφρυνσης του χρέους με την ανάπτυξη της Ελλάδας έως το 2050 που κατέθεσαν ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας και η Γαλλία, τόνισε ότι η γαλλική πρόταση υπάρχει, οι εμπλεκόμενοι φορείς έχουν καταθέσει τις απόψεις τους και η ατζέντα για την ελάφρυνση του χρέους είναι ανοιχτή.

Για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον» είπε πως 40.000 έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία, ενώ ακόμη 15.000 έχουν μπει στην πλατφόρμα και έχουν όλο τον χρόνο για να μπουν στην τελική φάση.

Σχετικά άρθρα