Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου θα ανοίξει το TAXIS

Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου θα ανοίξει το TAXIS
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Taxis, Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης,

Με πράξη νομοθετικού περιεχομένου δόθηκε η λύση για να οριστεί ο αντικαταστάτης του γενικού γραμματέα εσόδων Χάρη Θεοχάρη και να λειτουργήσει και πάλι το Taxis.

H Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου δημοσιεύτηκε ήδη στο ΦΕΚ και έχει αναδρομική ισχύ προκειμένου να καλύψει και τα εκκαθαριστικά που εκδόθηκαν από την περασμένη Πέμπτη, ημερομηνία παραίτησης του Χάρη Θεοχάρη.

Η πράξη αναφέρει: «Σε περίπτωση πρόωρης λήξης της θητείας του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών ορίζεται ένας από τους προϊσταμένους Γενικής Διεύθυνσης της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων ως αναπληρωτής για το χρονικό διάστημα από τη λήξη της θητείας του μέχρι το διορισμό του διαδόχου του.

Σε περίπτωση που ο ορισθείς ως αναπληρωτής αδυνατεί να εκτελέσει τα καθήκοντά του ή για οποιοδήποτε λόγο παύσει, με όμοια απόφαση ορίζεται ως αναπληρωτής ένας από τους προϊσταμένους Γενικής Διεύθυνσης της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, μέχρι το διορισμό του νέου Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων».

Σχετικά άρθρα