Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Erasmus για νέους επιχειρηματίες την Τετάρτη στην Αθήνα – Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν

Erasmus για νέους επιχειρηματίες την Τετάρτη στην Αθήνα – Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, Νεανική Επιχειρηματικότητα,

Ενημερωτική συνάντηση για νέους που σχεδιάζουν μια δική τους επιχείρηση ή θέλουν να επεκτείνουν μια ήδη υπάρχουσα, πραγματοποιείται την Τετάρτη στις 11.00 στα Γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα, (Βασ. Σοφίας 2), στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus για Νέους Επιχειρηματίες.

Πρόκειται για την πρώτη ενημέρωση που πραγματοποιείται στην Ελλάδα γι αυτό το πανευρωπαϊκό πρόγραμμα.

Το EYE (Erasmus for Young Entrepreneurs) είναι ένα πρόγραμμα διασυνοριακής ανταλλαγής, το οποίο προσφέρει σε νέους ή φιλόδοξους επιχειρηματίες την ευκαιρία να αποκομίσουν γνώσεις από έμπειρους επιχειρηματίες, οι οποίοι διευθύνουν μικρές επιχειρήσεις σε κάποια από τις συμμετέχουσες στο πρόγραμμα χώρες.

Η ανταλλαγή εμπειριών πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της παραμονής κοντά στον έμπειρο επιχειρηματία, γεγονός που βοηθά το νέο επιχειρηματία να αποκτήσει τις απαραίτητες δεξιότητες για τη διοίκησης μίας μικρής επιχείρησης. Ο επιχειρηματίας υποδοχής ωφελείται από τις νέες προοπτικές που παρέχονται για την επιχείρησή του/της και αποκτά την ευκαιρία να συνεργαστεί με εταίρους από άλλες χώρες ή να ενημερωθεί για νέες αγορές.

Μπορούν να συμμετάσχουν:

-Νέοι επιχειρηματίες που σχεδιάζουν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση ή την έχουν ξεκινήσει ήδη εντός της τελευταίας τριετίας.

-Έμπειροι επιχειρηματίες οι οποίοι είναι ιδιοκτήτες ή διευθυντές μικρής ή μεσαίας επιχείρησης σε μία από τις συμμετέχουσες στο πρόγραμμα χώρες.

Σημειώνεται ότι στις 5 Οκτωβρίου 2017 θα λάβει χώρα στην Αθήνα (Ζάππειο Μέγαρο) η πανευρωπαϊκή βράβευση των πιο πετυχημένων Νέων Επιχειρηματιών Erasmus για το 2016 με μια ελληνική υποψηφιότητα ανάμεσα στους έξι φιναλίστ.

Σχετικά άρθρα