Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διαβάστε πώς δημιουργήθηκαν 1.000.000 θέσεις εργασίας στη Γερμανία

Διαβάστε πώς δημιουργήθηκαν 1.000.000 θέσεις εργασίας στη Γερμανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Ευρωπαϊκή Ένωση,

Τα στοιχεία που βγαίνουν στη φόρα, το ένα πίσω από το άλλο, αποδεικνύουν ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει μεταλλαχτεί από ένωση λαών σε Γερμανική αυτοκρατορία, όπου όλοι δουλεύουμε και υπάρχουμε για να κερδίζουν και να ευημερούν μόνο οι Γερμανοί.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης των Γερμανικών Επιμελητηρίων (DIHK), Έρικ Σβάιτσερ, «ιστορικό θεόσταλτο δώρο» ήταν για την Γερμανία η διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς την ανατολική Ευρώπη, καθώς δημιούργησε ένα εκατομμύριο θέσεις εργασίας.

Η διεύρυνση του 2004, σύμφωνα με τον κ. Σβάιτσερ, «δημιούργησε ή διασφάλισε» περίπου ένα εκατομμύριο γερμανικές θέσεις εργασίας, καθώς οι γερμανικές εταιρείες πραγματοποίησαν επενδύσεις ύψους 75 εκατομμυρίων ευρώ στα νέα κράτη-μέλη.

Επιπλέον, όπως τόνισε ο πρόεδρος της DIHK, η Γερμανία σε αυτό το διάστημα πραγματοποίησε εισαγωγές αξίας 110 εκατομμυρίων ευρώ από αυτές τις χώρες. «Η διεύρυνση έφερε πολιτική σταθερότητα και οικονομική ανάπτυξη στην Ευρώπη, πρόσθεσε και περισσότερο πλούτο στις τσέπες της γερμανικής ολιγαρχίας -συμπληρώνουμε εμείς.

Σχετικά άρθρα