Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πέφτουν οι υπογραφές για τη χρηματοδότηση των ΜΜΕ από το «πακέτο Γιούνκερ»

Πέφτουν οι υπογραφές για τη χρηματοδότηση των ΜΜΕ από το «πακέτο Γιούνκερ»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Αβραμόπουλος, Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Θεσσαλονίκη, Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις,

Παρουσία του Επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου θα υπογραφεί τη Δευτέρα 9 Μαΐου σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, η πρώτη συμφωνία στο πλαίσιο του Επενδυτικού Σχεδίου για την Ευρώπη («Σχέδιο Γιούνκερ»).

Η συμφωνία αφορά στη λειτουργία του χρηματοδοτικού προγράμματος InnovFin με τη στήριξη του Ευρωπαϊκού Ταμείου Στρατηγικών Επενδύσεων στην Ελλάδα και προορίζεται για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Η έναρξη της εκδήλωσης θα γίνει με ομιλία του Επιτρόπου κ. Αβραμόπουλου με θέμα «Το επενδυτικό σχέδιο για την Ευρώπη έρχεται στην Ελλάδα».

Στη συνέχεια θα μιλήσει ο γενικός διευθυντής του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων (ΕΤΕ), Πιέρ Λουίτζι Τζίλιμπερτ με θέμα «Υποστηρίζοντας την καινοτομία, την ανταγωνιστικότητα και την οικονομική μεγέθυνση – ο ρόλος του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων» και θα ακολουθήσει δήλωση του Μπορισλάβ Κονσταντίνωφ, μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του ProCredit Holding.

Τέλος θα υπογραφεί η συμφωνία εγγυήσεων μεταξύ ΕΤΣΕ/ΕΤΕ και ομίλου ProCredit στο πλαίσιο του InnovFin σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Σχετικά άρθρα