Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έτοιμες να πωληθούν ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΟΛΘ – Ποιοι τις θέλουν

Έτοιμες να πωληθούν ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΟΛΘ – Ποιοι τις θέλουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Cosco, Αποκρατικοποιήσεις, Ιδιωτικοποιήσεις, Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ), Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ), Στέργιος Πιτσιόρλας, ΤΑΙΠΕΔ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ,

Μέσα στο 2016 θα κλείσουν και οι ιδιωτικοποιήσεις της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του ΟΛΘ μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την COSCO για το λιμάνι του Πειραιά,εκτιμά ο επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ, Στέργιος Πιτσιόρλας.

Μιλώντας στο MEGA, ο κ. Πιτσιόρλας χαρακτήρισε πολύ σημαντική την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ “γιατί ολοκληρώνεται ένα έργο στο πλαίσιο του προγράμματος ιδιωτικοποιήσεων το οποίο πρέπει να ολοκληρώσει η χώρα μας κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να το υλοποιήσει ανεξαρτήτως δεσμεύσεων μνημονιακών, είναι μεγάλα έργα που θα ανοίξουν λεωφόρους ανάπτυξης για τη χώρα”, και πρόσθεσε ότι στόχος της COSCO είναι να κάνει τον Πειραιά το σημαντικότερο λιμάνι της Μεσογείου.

Ο ίδιος είπε πως εντός του Μαΐου θα υπάρξουν δεσμευτικές προσφορές για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με τους Ιταλούς και τους Ρώσους να εκδηλώνουν σημαντικό ενδιαφέρον.

Ως προς το θέμα του ΟΛΘ ο κ. Πιτσιόρλας τόνισε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από οκτώ εταιρίες από όλο τον κόσμο και εκτίμησε πως οι δεσμευτικές προσφορές θα κατατεθούν μέχρι τον Ιούλιο.

Σχετικά άρθρα