Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επιχειρηματική αποστολή στις Βρυξέλλες οργανώνει το ΕΒΕΑ

Επιχειρηματική αποστολή στις Βρυξέλλες οργανώνει το ΕΒΕΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βέλγιο, Βρυξέλλες, ΕΒΕΑ,

Tο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την τόνωση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων και την προώθηση των ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό, διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στις Βρυξέλλες, κατά το χρονικό διάστημα 18-19 Απριλίου 2016, σε συνεργασία με το αντίστοιχο Επιμελητήριο των Βρυξελλών “Brussels Enterprises Commerce and Industry” (BECI) και το Γραφείο Ο.Ε.Υ. της Πρεσβείας της Ελλάδος στις Βρυξέλλες.

Οι Έλληνες επιχειρηματίες θα έχουν τη δυνατότητα προκαθορισμένων συναντήσεων, προκειμένου να διερευνήσουν τη δυνατότητα πιθανής συνεργασίας με τους Βέλγους ομολόγους τους.

Οι κλάδοι που προτείνονται είναι:

α. Τρόφιμα και Ποτά: γαλακτοκομικά προϊόντα, οίνος, ελαιόλαδο και ελιές και βιολογικά προϊόντα.

β. Δομικά Υλικά, Ορυκτά Πετρώματα: νέα κατασκευαστικά υλικά, προϊόντα αλουμινίου και χαλκός

γ. Φαρμακευτικά Προϊόντα και Καλλυντικά (φυτικά καλλυντικά)

δ. Ένδυμα: κυρίως γυναικείο και πλεκτό

Επισημαίνεται ότι το ΕΒΕΑ και το BECI καλύπτουν τις ακόλουθες δαπάνες: προετοιμασία για το κλείσιμο των επιχειρηματικών συναντήσεων, διάθεση των απαραίτητων αιθουσών για την πραγματοποίηση των συναντήσεων, παροχή coffee break-light catering.

Η δαπάνη του ταξιδιού και της διαμονής θα επιβαρύνει τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις και ανέρχεται περίπου στο ποσό των 500 ευρώ.

Σχετικά άρθρα