ΤζιχαντιστέςΒαλκάνια
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μίχαλος: Χρειάζεται εθνικό κυβερνητικό σχήμα γιατί περνάμε εθνική κρίση

Μίχαλος: Χρειάζεται εθνικό κυβερνητικό σχήμα γιατί περνάμε εθνική κρίση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συναντήσεις με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων είχε στα γραφεία της ΝΔ, στη Συγγρού, ο πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Σε δηλώσεις μετά τη συνάντηση, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος τόνισε ότι αν δεν υπάρξει πολιτική σταθερότητα, είναι δύσκολο να ορθοποδήσει η αγορά.

«Χρειάζεται εθνικό κυβερνητικό σχήμα γιατί περνάμε εθνική κρίση, τη χειρότερη μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο» ανέφερε και ανακοίνωσε ότι κατέθεσε ισοδύναμα μέτρα ύψους 4,6 δισ. ευρώ.

«Από την αρχή της υλοποίησης αυτής της υφεσιακής συμφωνίας, με σωστά επιχειρήματα, μπορούμε να αλλάξουμε το μείγμα για να πάμε σε ανάπτυξη» πρόσθεσε.

Στις θετικές εξελίξεις στον τουρισμό αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Ανδρέας Ανδρεάδης, σημειώνοντας ότι είχαμε νέο ρεκόρ 26 εκατ. αφίξεων που απέφεραν 15 δισ. έσοδα και συνέβαλαν κατά 1% στο ΑΕΠ.

«Σκεφτείτε τι θα γινόταν με καλύτερη εικόνα στην οικονομία και στη χώρα, χωρίς όλα αυτά που περάσαμε» συμπλήρωσε, επισημαίνοντας την ανάγκη πολιτικής σταθερότητας. «Να προκύψει κυβέρνηση που να ενώνει δυνάμεις» πρόσθεσε.

Αντίστοιχα ο πρόεδρος του ΣΕΒ Θεόδωρος Φέσσας δήλωσε ότι σε περίπτωση σχηματισμού κυβέρνησης εθνικής ενότητας, θα πρέπει να μπουν οι άξιοι χωρίς κομματικά κριτήρια.

Τέλος, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς δήλωσε ότι ενημέρωσαν τον κ. Μεϊμαράκη για τα προβλήματα στην πραγματική οικονομία που, όπως σημείωσε, κορυφώθηκαν με τα capital controls.

Σχετικά άρθρα