Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η συμφωνία Σαββίδη – ΙΚΑ για το Μακεδονία Παλλάς

Η συμφωνία Σαββίδη – ΙΚΑ για το Μακεδονία Παλλάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιβάν Σαββίδης, ΙΚΑ, Μακεδονία Παλλάς,

Σε μακροχρόνια μίσθωση του ακινήτου που στεγάζει το Μακεδονία Παλλάς προχώρησε η διοίκηση του ΙΚΑ σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ιδρύματος. Ενοικιαστής είναι ο Ιβάν Σαββίδης. Η συμφωνία προβλέπει την καταβολή στο ΙΚΑ –που είναι ο ιδιοκτήτης του ακινήτου- μηνιαίου μισθώματος αλλά και μέρους από τον τζίρο εφόσον αυτός ξεπεράσει ένα συγκεκριμένο επίπεδο.

Η Διάρκεια της Μίσθωσης ορίζεται στα 30 έτη με δικαίωμα παράτασης για 10 επιπλέον έτη, με μηνιαίο μίσθωμα 143.500 € ήτοι ετησίως 1.722.000 €. Πέραν του ανωτέρω μισθώματος η μισθώτρια θα καταβάλλει στον εκμισθωτή ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ετησίως εφάπαξ, ποσοστό επί του κύκλου εργασιών, πλέον των πάσης φύσεως εσόδων εκμετάλλευσης. Για το τμήμα του κύκλου εργασιών από τα επ΄τα έως τα 11 εκατομμύρια ευρώ, το τμήμα των εσόδων θα ανέρχεται στα 11 εκατομμύρια ευρώ.

Υπογραμμίζεται ότι η μισθώτρια εταιρεία υποχρεούται να υλοποιήσει επενδυτικό πρόγραμμα ελαχίστου ύψους 5.000.000 € εντός δύο ετών από την έναρξη της μίσθωσης. Πριν την υπογραφή της σύμβασης μακροχρόνιας μίσθωσης η μισθώτρια παρέδωσε στο εκμισθωτή ΙΚΑ-ΕΤΑΜ τις εξής προβλεπόμενες εγγυητικές επιστολές:

• Εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης των όρων της σύμβασης ποσού 2.296.000 ευρώ.

• Εγγυητική επιστολή υλοποίησης του επενδυτικού προγράμματος ποσού 1.500.000 ευρώ

Σχετικά άρθρα