Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μίχαλος: Κυβέρνηση και αντιπολίτευση μαζί για μια συμφωνία ανάπτυξης

Μίχαλος: Κυβέρνηση και αντιπολίτευση μαζί για μια συμφωνία ανάπτυξης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών,

Η κυβέρνηση να διασφαλίσει την παραμονή της χώρας το ευρώ , κάτω από συνθήκες ανάπτυξης και η αντιπολίτευση να βοηθήσει ουσιαστικά προς αυτή την κατεύθυνση, ζήτησε ο πρόεδρος της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, με αφορμή την απόφαση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών.

«Η έκδοση κοινού ανακοινωθέντος από το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών, αποτελεί μια θετική εξέλιξη στις εξαιρετικά δύσκολες διαπραγματεύσεις που φαίνεται να έχει μπροστά της η ελληνική κυβέρνηση, για την επίτευξη μιας βιώσιμης και δίκαιης συμφωνίας με τους εταίρους και τους πιστωτές της χώρας μας.

Αυτά που συμφώνησαν οι πολιτικοί αρχηγοί αποτελούν πάγιες θέσεις του επιχειρηματικού κόσμου, αλλά και της πλειοψηφίας της κοινωνίας.

Πράγματι, προτεραιότητα για τον επιχειρηματικό κόσμο, αποτελεί η επαρκής κάλυψη των χρηματοδοτικών αναγκών της Χώρας, ενώ πάγια θέση των Επιμελητηρίων είναι ότι η χώρα χρειάζεται αξιόπιστες μεταρρυθμίσεις, για την προώθηση της ανάπτυξης, με τις κατά το δυνατόν λιγότερες υφεσιακές επιπτώσεις.

Ιδιαίτερα η επισήμανση στο κοινό ανακοινωθέν για ένα ισχυρό, εμπροσθοβαρές, αναπτυξιακό πρόγραμμα, πρωτίστως για την καταπολέμηση της ανεργίας και την ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας, μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους.

Αναμένουμε από την κυβέρνηση να υλοποιήσει τη δέσμευσή της και να επιτύχει μια συμφωνία που θα διασφαλίσει τη θέση της χώρας μας στην Ευρωζώνη και στην Ε.Ε., αλλά και από την αντιπολίτευση να συμβάλει ουσιαστικά προς αυτή την κατεύθυνση, που άλλωστε αποτελεί και εντολή που έδωσε ο ελληνικός λαός στο δημοψήφισμα».

Σχετικά άρθρα