Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αποσύρθηκε η τροπολογία για τις δόσεις του φόρου εισοδήματος

Αποσύρθηκε η τροπολογία για τις δόσεις του φόρου εισοδήματος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Yπουργείο Οικονομικών, Φορολογικές Δηλώσεις,

Η τροπολογία που κατέθεσε το υπουργείο Οικονομικών στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για τον Κώδικα Ελληνικής ιθαγένειας και αφορούσε στην παράταση υποβολής του Ε9 έως 27 Ιουλίου και τις αλλαγές στις δόσεις του φόρου εισοδήματος αποσύρθηκε.

Η τροπολογία περιελάμβανε διατάξεις με τις οποίες καθοριζόταν ρητά πως η εξόφληση του φόρου εισοδήματος θα γίνει σε τρεις ισόποσες διμηνιαίες δόσεις την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Ιουλίου, του Σεπτεμβρίου και του Νοεμβρίου, αλλά και με τις οποίες δίδεται παράταση έως τις 27 Ιουλίου 2015 στην υποβολή της δήλωσης ακινήτων, κατέθεσε το υπουργείο Οικονομικών στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης για τον Κώδικα Ελληνικής ιθαγένειας.

Συγκεκριμένα με την πρώτη διάταξη προσδιοριζόταν το χρονικό διάστημα καταβολής του φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων. «Η καταβολή του φόρου γίνεται σε τρεις ισόποσες διμηνιαίες δόσεις, από τις οποίες η πρώτη καταβάλλεται μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μηνός Ιουλίου και η καθεμία από τις επόμενες μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα των μηνών Σεπτεμβρίου και Νοεμβρίου, από την προθεσμία υποβολής της δήλωσης», ανέφερε.

Σχετικά άρθρα