Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προτάσεις Μίχαλου σε Βούτση για αναβάθμιση επιμελητηρίων

Προτάσεις Μίχαλου σε Βούτση για αναβάθμιση επιμελητηρίων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΕΒΕΑ, Επιμελητήρια, Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, Κωνσταντίνος Μίχαλος, Νίκος Βούτσης,

Συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Νίκο Βούτση πραγματοποίησε σήμερα ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, συνοδευόμενος από τον Β’ Αντιπρόεδρο της ΚΕΕ κ. Ιωάννη Τσώτσο και το Γενικό Γραμματέα κ. Παναγιώτη Αγνιάδη.

Ο πρόεδρος της ΚΕΕ παρουσίασε στον υπουργό τεκμηριωμένες προτάσεις για την αναβάθμιση του ρόλου των Επιμελητηρίων, δίνοντας έμφαση στη δημιουργία γραφείων στήριξης επιχειρήσεων μέσα στα Επιμελητήρια.

Παράλληλα ο κ. Μίχαλος τόνισε στον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης ότι τα Επιμελητήρια ήταν και θα συνεχίσουν να είναι ένας αποτελεσματικός σύμμαχος της Πολιτείας και στον αγώνα που γίνεται τα τελευταία χρόνια για την εξυγίανση του δημόσιου τομέα, τον περιορισμό της γραφειοκρατίας και, κυρίως, για την απλοποίηση των διαδικασιών ίδρυσης και λειτουργίας των επιχειρήσεων.

Ο κ. Βούτσης δεσμεύτηκε να μελετήσει τις προτάσεις της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας, που συμφωνήθηκε, μεταξύ ΚΕΕ και υπουργείου, θα υπάρξει νεότερη συνάντηση την επόμενη εβδομάδα.

Σχετικά άρθρα