Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Κόβει και ράβει” η κυβέρνηση τα μέτρα για την ενδιαμέση συμφωνία

“Κόβει και ράβει” η κυβέρνηση τα μέτρα για την ενδιαμέση συμφωνία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Brussels Group, Γιώργος Χουλιαράκης,

“Κόβει και ράβει” το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης τις προτάσεις που θα υποβάλλει υπό μορφή νομοσχεδίου στο Brussels Group, προκειμένου να επιτευχθεί η ενδιάμεση συμφωνία με τους θεσμούς.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες το υπουργείο Οικονομικών δεν έχει ακόμη καταφέρει να ολοκληρώσει στην τελική τους μορφή τις προτάσεις προς τους εταίρους, καθώς γίνεται προσπάθεια αυτές να είναι κωδικοποιημένες πλήρως, σαφείς και νομικά επαρκείς.

Το υπουργείο Οικονομικών, πάντως, εκφράζει αισιοδοξία ότι σύντομα θα επιτευχθεί μια αμοιβαία επωφελής συμφωνία στις διαπραγματεύσεις που είναι σε εξέλιξη και ενώ αυτή την ώρα συνεδριάζει στις Βρυξέλλες το Euro Working Group.

Την ελληνική κυβέρνηση εκπροσωπεί ο επικεφαλής του ΣΟΕ Γιώργος Χουλιαράκης. Αύριο το πρωί ξεκινούν και οι συνεδριάσεις του Brussels Group όπου θα συνεχιστούν οι συζητήσεις για τις μεταρρυθμίσεις που θα προωθήσει η ελληνική κυβέρνηση.

Επιπλέον, οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι σκοπός των διαπραγματεύσεων σε όλα τα επίπεδα είναι η επίτευξη μιας αμοιβαία επωφελούς συμφωνίας και προσθέτουν ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι αισιόδοξη ότι αυτό θα επιτευχθεί σύντομα.

Σχετικά άρθρα