Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΒΕΘ: “Η απραξία έχει στραγγίσει την αγορά”

ΒΕΘ: “Η απραξία έχει στραγγίσει την αγορά”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, Παναγιώτης Παπαδόπουλος,

Την ανάγκη να μπει “οριστικό τέλος στην αβεβαιότητα, στις αλλεπάλληλες δηλώσεις για δημοψηφίσματα και στα σενάρια χρεοκοπίας και διπλού νομίσματος” επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ), υποστηρίζοντας ότι “ο ιδιωτικός τομέας βρίσκεται σε ιδιότυπη ομηρία, εξαιτίας της αργής εξέλιξης της διαπραγματευτικής προσπάθειας της κυβέρνησης”.

Κατά το ΒΕΘ απαιτείται άμεσα μια επωφελής συμφωνία με τους δανειστές, προκειμένου να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη στο εσωτερικό της χώρας και διεθνώς.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΒΕΘ Παναγιώτη Παπαδόπουλο, είναι μεν κατανοητό ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια διαπραγματευτική προσπάθεια, ωστόσο η μεγάλη καθυστέρηση που διαπιστώνεται για το όποιο αποτέλεσμα, αποτελεί τροχοπέδη για την επιχειρηματική δραστηριότητα.

“Η απραξία έχει ‘στραγγίσει’ την αγορά […] Είναι αδιανόητο οι ίδιοι υπουργοί το πρωί να λένε άλλα και το βράδυ άλλα. Το μόνο που κατορθώνουν είναι να οδηγούν τους πολίτες αυτής της χώρας στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού. Αγορά και πολίτες έχουν ανάγκη, να μπει ένα οριστικό τέλος στην αβεβαιότητα” πρόσθεσε, ενώ τόνισε ότι ο ιδιωτικός τομέας αποτελεί το μοναδικό αντίδοτο για να μπορέσει η χώρα να ορθοποδήσει.

Σχετικά άρθρα