Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κλιμακώνουν την τρομοκρατία: Μυστικό σχέδιο εξόδου από το ευρώ

Κλιμακώνουν την τρομοκρατία: Μυστικό σχέδιο εξόδου από το ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Grexit, Ελληνική Κυβέρνηση, Ευρωζώνη, Φινλανδία,

Κλιμακώνεται όπως αναμενόταν η επιχείρηση τρομοκράτησης, με τους Times αυτή τη φορά να βλέπουν μυστικό σχέδιο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, το οποίο εκπονείται από χώρες της Ευρωζώνης.

Ο αρθρογράφος του ρεπορτάζ επικαλείται ένα μυστικό σημείωμα του υπουργού Οικονομικών της Φινλανδίας, το οποίο έχει ημερομηνία 27 Μαρτίου και αναφέρει ότι η φιλανδική κυβέρνηση πρέπει να προετοιμαστεί για τα χειρότερα.

«Η ΕΕ συντάσσει μυστικά σχέδια για να πετάξει την Ελλάδα από την Ευρωζώνη» γράφουν οι Times.

«Οι χώρες της Ευρωζώνης έχουν εκπονήσει κρυφά σχέδια για να αποβάλουν την Ελλάδα από το ενιαίο νόμισμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς προετοιμάζονται η χώρα να κηρυχθεί σε πτώχευση τον επόμενο μήνα» συμπληρώνουν.

«Ένα σημείωμα που συντάχθηκε από το υπουργείο Οικονομικών της Φινλανδίας, η οποία συνδέεται στενά με τη Γερμανία, αποκάλυψε τις προετοιμασίες για μια ελληνική έξοδο από το ευρώ.Το έγγραφο προειδοποιεί για “πολύ δύσκολες πολιτικές αποφάσεις” αυτή την άνοιξη, εν μέσω προβλέψεων ότι η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει τον επόμενο μήνα, εκτός εάν η Ευρωζώνη συμφωνήσει για την επόμενη δόση της βοήθειας για την χώρα εντός των επόμενων τριών εβδομάδων».

Σχετικά άρθρα