Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κλεφτοπόλεμος από Στουρνάρα για τις ιδιωτικοποιήσεις

Κλεφτοπόλεμος από Στουρνάρα για τις ιδιωτικοποιήσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Στουρνάρας, Ιδιωτικοποιήσεις, Τράπεζα της Ελλάδος,

Να προχωρήσουν άμεσα οι ιδιωτικοποιήσεις των αεροδρομίων και των λιμανιών, ζήτησε από την κυβέρνηση ο Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδας, Γιάννης Στουρνάρας, κάνοντας έτσι κλεφτοπόλεμο στην κυβέρνηση που δείχνει άκρως επιφυλακτική στις ιδιωτικοποιήσεις.

Μιλώντας την Παρασκευή σε ημερίδα που διοργανώνει η Τράπεζα της Ελλάδος για την αγορά ακινήτων, ο κ. Στουρνάρας αναφέρθηκε και στις ιδιωτικοποιήσεις των αεροδρομίων τονίζοντας ότι «η ταχεία δρομολόγηση και ολοκλήρωση των διαδικασιών αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας, όπως η ανάπτυξη της έκτασης του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, των περιφερειακών αεροδρομίων και των λιμανιών, είναι πολύ σημαντική, καθώς οι συμφωνίες αυτές όχι μόνο προσελκύουν ξένα κεφάλαια, αλλά και θα δώσουν ένα άμεσο θετικό μήνυμα προς τους διεθνείς επενδυτές και τις αγορές».

Τέλος, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος τόνισε ότι η αβεβαιότητα αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο κίνδυνο εκτροχιασμού της ελληνικής οικονομίας και τη μεγαλύτερη απειλή να χαθούν οι θυσίες του ελληνικού λαού, που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια, προκειμένου να αποκατασταθεί η δημοσιονομική ισορροπία και η ανταγωνιστικότητα.

Σχετικά άρθρα