Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μάρδας: Συμβατή η ρύθμιση για τις 100 δόσεις με τη συμφωνία του Eurogroup

Μάρδας: Συμβατή η ρύθμιση για τις 100 δόσεις με τη συμφωνία του Eurogroup
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Δημήτρης Μάρδας, Ρύθμιση 100 Δόσεων, Ρύθμιση Ληξιπρόθεσμων Οφειλών,

Συμβατή με τη συμφωνία του Eurogroup είναι η ρύθμιση των 100 δόσεων, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα, αλλά αυτό θα πρέπει να επιβεβαιωθεί.

Σε δηλώσεις του στο MEGA ο κ. Μάρδας σημείωσε ότι η συγκεκριμένη ρύθμιση είναι συμβατή «με το γράμμα και το πνεύμα της παραγράφου της συμφωνίας που αναφέρεται στις μονομερείς κινήσεις οι οποίες δεν πρέπει να έχουν δημοσιονομικό κόστος».

Παράλληλα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών πρόσθεσε ότι αυτό θα επιβεβαιωθεί κατά τις συζητήσεις με τα τεχνικά κλιμάκια της Δευτέρα, που η κυβέρνηση θα παρουσιάσει το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων.

«Υπάρχει μια πρόταση στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, θα δούμε τι Δευτέρα τι ακριβώς γίνεται», σημείωσε σχετικά με το κομμάτι της ρύθμισης που προβλέπει ακόμη και τη διαγραφή μέρους των οφειλών. «Θα δούμε πώς θα αντιδράσουν οι θεσμοί και θα κινηθούμε ανάλογα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μάρδας, τονίζοντας ότι το επίμαχο νομοσχέδιο θα έρθει στη Βουλή ανάλογα με το τι θα συναποφασιστεί το προσεχές τριήμερο.

Σχετικά άρθρα