Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βαρουφάκης: Το Grexit δεν είναι στο τραπέζι

Βαρουφάκης: Το Grexit δεν είναι στο τραπέζι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Grexit, Γιάνης Βαρουφάκης, Εθνικές Εκλογές 2015, ΣΥΡΙΖΑ,

Να βάλει ένα τέλος στα σενάρια περί Grexit που κατέκλυσαν την επικαιρότητα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου επιχειρεί ο Γιάνης Βαρουφάκης σε συνέντευξή του που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του BBC.

Το μεγάλο φαβορί για την ανάληψη του καυτού χαρτοφυλακίου της Οικονομίας σημείωσε ότι η κυβέρνηση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ θα διαπραγματευθεί εποικοδομητικά με τις Βρυξέλλες για αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, ενώ φρόντισε να καταστήσει σαφές ότι προτεραιότητα για τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι «να συνδέσει τις πληρωμές με την ανάπτυξη».

«Αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι καθίσουμε και να μιλήσουμε για τον καλύτερο τρόπο αναδιοργάνωσης της αποπληρωμής του ελληνικού χρέους», υπογράμμισε ο κ. Βαρουφάκης.

«Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να μην παίζουμε με σενάρια περί Grexit, διότι αν αυτό αρχίζει να συμβαίνει κανείς δεν θα μπορεί να το σταματήσει. Το Grexit δεν είναι στο τραπέζι», πρόσθεσε ο Γιάνης Βαρουφάκης, σημειώνοντας ότι «εμείς δεν θα πάμε στις Βρυξέλλες ή τη Φρανκφούρτη για να έρθουμε σε ρήξη».

Σχετικά άρθρα