Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λοβέρδος: Ο ΕΝΦΙΑ κρίνει τις εκλογές

Λοβέρδος: Ο ΕΝΦΙΑ κρίνει τις εκλογές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Λοβέρδος, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, ΕΝΦΙΑ,

Ως καθοριστικής σημασίας ζήτημα για τις εκλογές και την μετατόπιση ψηφοφόρων εκτίμησε το ζήτημα του ΕΝΦΙΑ ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος.

«Θεωρώ ότι η μετατόπιση σειράς ψηφοφόρων, τουλάχιστον στην Περιφέρειά μου το διαπιστώνω κάθε μέρα και την ξέρω και καλά, είναι μετατόπιση λόγω ΕΝΦΙΑ. Υπάρχουν περιπτώσεις περιοχών που μαστίζονται από την ανεργία, όπου εκεί θα σου πουν πόσα άτομα έχει ένας πατέρας μέσα στο σπίτι του και υπάρχουν άλλες περιοχές όπως είναι τα προάστια από Παπάγου μέχρι Κηφισιά και όλα τα νότια που θα σου πουν κατά βάση, για τον ΕΝΦΙΑ» ανέφερε μιλώντας στον ALPHA.

Ασκώντας έμμεση κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Λοβέρδος υπογράμμισε ότι «το να πεις ότι θα κάνω μια δίκαιη φορολόγηση που θ’ αφορά τη μεγάλη ακίνητη περιουσία και ν’ αποφεύγεις με διάφορα τρικ να λες ποια είναι αυτή ή να λες πάνω από 500.000 ευρώ, δεν έχεις κάνει ποτέ σου ταμείο. Δεν έχεις κάνει ποτέ αριθμητική πράξη να δεις τι θα σου απέδιδε αυτό. Και αν την έκανες, θα έμπαινες και στην υποχρέωση να πεις τι άλλο θα έκανες στη θέση του».

Σχετικά άρθρα