Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ντοκιμαντέρ Amphibious: Ο κόσμος των ΓΚ.Λ.Α.Τ. στη Θεσσαλονίκη

Ντοκιμαντέρ Amphibious: Ο κόσμος των ΓΚ.Λ.Α.Τ. στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θεσσαλονίκη, Ντοκιμαντέρ, Ομοφυλόφιλοι, Φωτεινή Δαραμήλα,

Το 16ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης Γκέι, Λεσβιών, Αμφισεξουαλικών, Τρανσεξουαλικών (ΓΚ.Λ.Α.Τ) (19/9-28/9/2014) παρουσιάζει την μοναδική ελληνική συμμετοχή, το ντοκιμαντέρ “ΑΜΦΙ-ΒΙΟΣ (“Amphibious”).

Η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ “ΑΜΦΙ-ΒΙΟΣ” (“Amphibious”) επιλέχθηκε από τους διοργανωτές για να ανοίξει το φεστιβάλ, την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00, αμέσως μετά την τελετή έναρξης, στο Μουσείο Κινηματογράφου – ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης (Αποθήκη Α΄, Λιμάνι, τηλ.2310-508.398). Επαναληπτική προβολή θα γίνει την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.00.

f2

Το ντοκιμαντέρ Αμφί-βιος (Amphibious) περιγράφει τις προσωπικές ιστορίες τεσσάρων Γκ.Λ.Α.Τ ατόμων στην Ελλάδα του 2014.

Στο ντοκιμαντέρ συμμετέχουν επίσης, ακτιβιστές των Γκ.Λ.Α.Τ δικαιωμάτων, Βιολόγος αναπαραγωγής, σεξολόγος, ψυχολόγος, Εκπαιδευτικός, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας γονέων Νομού Θεσσαλονίκης, Δικηγόροι, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης (κατά των Γκ.Λ.Α.Τ) και απλός κόσμος σχολιάζουν και αναλύουν τις απόψεις τους σχετικά με την διαφορετική σεξουαλική προτίμηση.

Μια πραγματική καταγραφή γεγονότων χωρίς παρεμβάσεις και κατευθυντήριες γραμμές.

Τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη.

Στόχος του Ντοκιμαντέρ είναι να γνωρίσει ο κόσμος τους Γκ.Λ.Α.Τ και φεύγοντας από την παρουσίαση να έχει μια ασφαλή και εμπεριστατωμένη άποψη, για ένα θέμα τόσο σημαντικό που αφορά όλους μας.

Σκηνοθεσία – Έρευνα – Παρουσίαση: Φωτεινή Δαραμήλα
Οργάνωση Παραγωγής: Παναγιώτης Κρινής

f4

 

Σχετικά άρθρα