Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Εύη Σιμοπούλου
Δημοσιογράφος

Την Πέμπτη η παρουσίαση του βιβλίου «Ο μπαμπάς μου… ο ήρωάς μου!»

Την Πέμπτη η παρουσίαση του βιβλίου «Ο μπαμπάς μου… ο ήρωάς μου!»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιβλίο, Εκδόσεις Ελληνοεκδοτική,

Οι εκδόσεις Ελληνοεκδοτική μας προσκαλούν στη διαδραστική παρουσίαση βιβλίου του Παναγιώτη Δημητρόπουλου «Ο μπαμπάς μου… ο ήρωάς μου!» την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου και ώρα 19.00 στο Multi Event City Loft (7oς όροφος) Καραγεώργη Σερβίας 4 (Στοά Καλλιγά) Πλατεία Συντάγματος.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Κοίτα, μπαμπά, κοίτα!
Τι συμβαίνει, κορίτσι μου; Δεν βλέπω τίποτα περίεργο.
Δες το παιδάκι στο απέναντι πεζοδρόμιο.
Είναι ο Στέφανος, ο συμμαθητής μου.
Ο κύριος που βαδίζει στο πλάι του είναι ο μπαμπάς του.
Μα είναι αλλιώτικος. Όχι σαν κι εσένα.
Αλλιώτικος; Γιατί;
Να… αυτός ο κύριος -όλα τα παιδιά το λένε- δεν είναι o αληθινός μπαμπάς του.

Μια συναρπαστική ιστορία για τη φιλία, την αποδοχή της διαφορετικότητας, την αξία των οικογενειακών δεσμών και την πατρική αγάπη. Ένα θαυμάσιο βιβλίο που καταδεικνύει πως γονιός δεν είναι απαραίτητα όποιος γεννά παιδιά, αλλά εκείνος που συνειδητά ζει για τα παιδιά του. Παράλληλα, δίνει την ευκαιρία σε γονείς και εκπαιδευτικούς να προβληματιστούν και να συζητήσουν με τα παιδιά για την υιοθεσία και τον ρόλο της οικογένειας, προβάλλοντας έτσι το αληθινό νόημα της αγάπης.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

Σπύρος Γιαννιώτης, Ολυμπιονίκης
Χρήστος Καπέλλας, Παραολυμπιονίκης
Δημοσθένης Ταμπάκος, Ολυμπιονίκης
Χρυσούλα Βαλαμουτοπούλου, Παιδοψυχολόγος

Για το έργο του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ”ΦΛΟΓΑ” θα μιλήσει η Μαρία Τρυφωνίδη, Πρόεδρος του Συλλόγου.

Σύντομο χαιρετισμό θα απευθύνει:
Ο γραμματέας του Αθλητικού – Επιστημονικού – Πολιτιστικού Σωματείου ΑΘΛ.Ε.ΠΟΛΙ.Σ. Νικόλαος Σίμος.

Συντονίζει η δημοσιογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης:

Ο συγγραφέας μέσα από διαδραστικά παιχνίδια συναισθηματικών δεξιοτήτων, ειδικά σχεδιασμένων από την παιδοψυχολόγο Χρυσούλα Βαλαμουτοπούλου, εξερευνά με τα παιδιά την αξία της φιλίας, της οικογένειας, την αποδοχή της διαφορετικότητας και την πατρική αγάπη.

Η εικονογράφος Αγγελική Δρακάκη ζωντανεύει τις εικόνες του βιβλίου ζωγραφίζοντας παρέα με τους μικρούς μας φίλους. Τα παιδιά γίνονται μικροί δημιουργοί και ανακαλύπτουν μέσα από τη ζωγραφική την τέχνη της εικονογράφησης.

Στην εκδήλωση συμμετέχει η Ομάδα Orff του Τονικού Ωδείου Παλλήνης, με τη συνδρομή του Σωματείου (ΑΘΛ.Ε.ΠΟΛΙ.Σ.), παρουσιάζοντας ένα μουσικοθεατρικό δρώμενο βασισμένο στο βιβλίο, υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια της Αντζουλέτας Πουσναρά, καθηγήτριας του Τονικού Ωδείου και μέλους του ΑΘΛ.Ε.ΠΟΛΙ.Σ.

Μελοποίηση τραγουδιών: Έλενα Ραγκούση, Αντζουλέτα Πουσναρά.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με δώρα… έκπληξη!

Το βιβλίο ενισχύει το έργο του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ”ΦΛΟΓΑ” προσφέροντας με κάθε αγορά 2 ευρώ για τη στήριξη της εκστρατείας καταπολέμησης του παιδικού καρκίνου.

Οι λέξεις γίνονται εικόνες και νότες και οι μελωδίες μήνυμα ζωής. Ελάτε να ενώσουμε τις φωνές μας για τα παιδιά που έχουν ανάγκη!

Σχετικά άρθρα