Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Lilly Fani: Πινελιές της Γης, της Γυνής και της Θάλασσας

Lilly Fani: Πινελιές της Γης, της Γυνής και της Θάλασσας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ζωγραφική, Λιλή Παπασταματίου, Φανή Κουλεπόγλου,

Εντυπωσίασε το κοινό η έκθεση ζωγραφικής της Λιλής Παπασταματίου και της Φανής Κουλεπόγλου, που παρουσιάστηκε στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Ηρακλείου.

Οι δύο ζωγράφοι, γνωστές και ως Lilly Fani, παρουσίασαν έργα τους με θέματα τη Γη, τη Γυνή και τη Θάλασσα, που όπως εξήγησαν “είναι επηρεασμένα από την ζωή, τη ζωή που δίνουν οι γυναίκες, με την ομορφιά τους, τη χάρη τους και τον φυσικό τους ρόλο στη σχέση τους με το άλλο φύλο”. Αλλά και “τη ζωή που δίνει η γη, στα δένδρα, στους καρπούς και από κεί στη ζωή των ανθρώπων, με τα φρούτα και το κρασί, όπως και τη ζωή που δίνει και έχει η θάλασσα, στο βυθό της και γύρω της”.

Όσοι πραγματικά δεν είχατε την μοναδική και ιδιαίτερη εμπειρία να σταθείτε απέναντι στα έργα των δύο ταλαντούχων Ελληνίδων εικαστικών μπορείτε να επισκεφθείτε το σάιτ τους, εδώ: lilly-fani.gr, μέσα από τις σελίδες του οποίου μπορείτε και να επικοινωνήσετε μαζί τους.

Η σεμνότητα των δύο δημιουργούν δεν μπόρεσε να αναχαιτίσει την επιθυμία μας να… υποκλέψουμε τρεις εικόνες έργων τους ώστε να τις παρουσιάσουμε στο κοινό μας:

 

oneiro

thalassioi-akrites

Σχετικά άρθρα