Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πολιτικός υπάλληλος της Αστυνομίας πωλούσε την ηρωίνη!

Πολιτικός υπάλληλος της Αστυνομίας πωλούσε την ηρωίνη!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Εμπόριο Ναρκωτικών, Ηρωίνη, Ναρκωτικά, Πάτρα,

Την Δευτέρα θα οδηγηθεί στα Δικαστήρια Πατρών προκειμένου να απολογηθεί μετά την προθεσμία που ζήτησε και πήρε ο 48χρονος πολιτικός υπάλληλος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, που συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης, με 290 γραμμάρια ηρωίνης, ενώ ως συνεργός του συνελήφθη ένας 37χρονος.

Όπως αποκάλυψε το Σάββατο το patratora.gr, ο 48χρονος είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν την υπηρεσία του.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πηγές ο δράστης, ήταν ο «πρωταγωνιστής» της υπόθεσης κλοπής καυσίμων από υπηρεσιακά οχήματα της ΕΛ.ΑΣ.

Αν και είχε εντοπιστεί δεν οδηγήθηκε στην δικαιοσύνη καθώς το αδίκημα θεωρήθηκε «ευτελούς αξίας», ενώ υπηρεσιακά είχε τιμωρηθεί με την επιβολή χρηματικής ποινής.

Φαίνεται όμως πως ο 48χρονος δεν θορυβήθηκε και συνέχισε να δραστηριοποιείται παρανόμως, με την διακίνηση και εμπορία ναρκωτικές ουσιών.

Άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας, αξιοποιώντας πληροφορίες που ήρθαν σε γνώση τους, έθεσαν τον υπάλληλο της ΕΛ.ΑΣ σε παρακολούθηση και το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, τον συνέλαβαν σε χώρο στάθμευσης πολυκαταστήματος στην περιοχή της Περιβόλας, έχοντας στην κατοχή του τα 290 γραμμάρια ηρωίνης.

Σχετικά άρθρα