Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αποφυλακίστηκε η Αρετή Τσοχατζοπούλου (βίντεο)

Αποφυλακίστηκε η Αρετή Τσοχατζοπούλου (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άκης Τσοχατζόπουλος, Αρετή Τσοχατζοπούλου, Εξοπλιστικά Προγράμματα, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, Φυλακές, Φυλακές Ελαιώνα,

Σαστισμένη μετά από 2,5 χρόνια στη φυλακή, η Αρετή Τσοχατζοπούλου που εξέτιε ποινή κάθειρξης 12 ετών και αποφυλακίστηκε με σχετική απόφαση την περασμένη Τρίτη, βγήκε από την πύλη των φυλακών Ελαιώνα στη Θήβα.

«Είμαι 2,5 χρόνια στη φυλακή, είναι κάτι που σε στιγματίζει, αλλά τώρα θέλω μόνο να πάω στα παιδιά μου και τα υπόλοιπα θα τα παλέψω με την οικογένειά μου» ήταν τα πρώτα της λόγια ενώπιον των δημοσιογράφων που την περίμεναν έξω από το σωφρονιστικό κατάστημα.

Η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου, συνοδευόμενη από τον συνήγορό της, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, τόνισε ότι θέλει να περάσει τα Χριστούγεννα με τα παιδιά της.

«Δεν είναι η ώρα της αυτοκριτικής. Σήμερα δεν είναι η μέρα να μιλήσω θέλω να γυρίσω στα παιδιά μου μετά από 2,5 χρόνια. Αισθάνομαι σαν να είμαι ολόκληρη της ζωή μου στη φυλακή» τόνισε η Αρετή Τσοχατζοπούλου, ενώ κληθείσα να στείλει ένα μήνυμα στον πατέρα της αρκέστηκε να πει πως «ό,τι έχω να πω εγώ στον πατέρα μου θα το πω στον ίδιο».

Υπενθυμίζεται ότι η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 12 ετών για την υπόθεση με τις χρυσές μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα, ενώ την εβδομάδα που πέρασε και μετά τη σχετική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων έγινε δεκτήμε οριακή πλειοψηφία η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής της που είχε καταθέσει, έχοντας ήδη εκτίσει 2,5 χρόνια. Της επιβλήθηκε εγγυοδοσία 30.000 ευρώ και περιοριστικοί όροι απαγόρευση εξόδου από την χώρα και υποχρεωτική εμφάνιση στο Α.Τ. καθώς το Δικαστήριο.

Στην απόφαση του δικαστικού συμβουλίου έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι η κόρη του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ παραχώρησε στο Δημόσιο όλη την ακίνητη περιουσία που έχει στο όνομά της.

Σχετικά άρθρα