Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε η αρπαγή ανηλίκου

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε η αρπαγή ανηλίκου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θεσσαλονίκη, Ληστεία, Ναρκωτικά,

Εξιχνιάστηκε η αρπαγή ανηλίκου από την περιοχή της Περαίας στη Θεσσαλονίκη, τον περασμένο Αύγουστο, ύστερα από πολύμηνη έρευνα των αστυνομικών αρχών, με την ταυτοποίηση ενός 33χρονου ομογενή ως δράστη της υπόθεσης και τη σύλληψή του.

Ο 33χρονος είχε αρπάξει από την περιοχή της Περαίας, το μεσημέρι της 8ης Αυγούστου, το αυτοκίνητο ενός 38χρονου, στο οποίο βρισκόταν μέσα ο 5χρονος γιος του. Το κλεμμένο όχημα, με το παιδί, εντοπίστηκε την ίδια μέρα, στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης, όπου το εγκατέλειψε ο δράστης, αφού προηγουμένως αφαίρεσε από το εσωτερικό του μια τσάντα με 1300 ευρώ. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκε σε ταξί, που τον μετέφερε ως τον Φοίνικα Καλαμαριάς.

Ο δράστης, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για αρπαγή ανηλίκου, κλοπή και παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών, εντοπίστηκε τελικά, το βράδυ της περασμένης Τρίτης, στη Χανιώτη Χαλκιδικής και συνελήφθη.

Στην κατοχή του 33χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα ναρκωτικά δισκία, ενώ επιπλέον εκκρεμεί σε βάρος του μία απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών, για κλοπή κατ’ εξακολούθηση.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Σχετικά άρθρα