Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γκύζη: 74χρονος μαχαίωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε – Άφησε ιδιόχειρο σημείωμα

Γκύζη: 74χρονος μαχαίωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε – Άφησε ιδιόχειρο σημείωμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Απόπειρα Ανθρωποκτονίας, Αστυνομία, Αττική, Αυτοκτονία,

Ένας 74χρονος αποπειράθηκε, το μεσημέρι της Κυριακής (28/12) στο Γκύζη, να σκοτώσει την γυναίκα του χτυπώντας την με μαχαίρι στον λαιμό και στη συνέχεια πήδηξε από την ταράτσα, βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Η γυναίκα, ηλικίας περίπου 67 ετών, μεταφέρθηκε εν ζωή στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» με ΕΚΑΒ, σε σοβαρή κατάσταση. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη στην οδό Λοκρίδος.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε περίπου στις 14:05 και όταν έφτασε στο σημείο έμαθε από μαρτυρίες πως το ανδρόγυνο είχε έναν σοβαρό καβγά. Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του καβγά στο υπόγειο διαμέρισμά τους, ο άνδρας φέρεται να τραυμάτισε τη γυναίκα του, που σύμφωνα με πληροφορίρες πάσχει από άνοια, στον λαιμό με μαχαίρι και στη συνέχεια ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας που διαμένουν, πέρασε στην ταράτσα της διπλανής πολυκατοικίας και από εκεί πήδηξε στο κενό με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Πάνω στον άνδρα βρέθηκε σημείωμα για συγγενικό του πρόσωπο, πιθανόν για τον γιο του, στο οποίο έγραφε ότι «δεν άντεχα άλλο αυτή την κατάσταση».

Σχετικά άρθρα