Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αποκαλύψεις από τη δικηγόρο Ελένη Τζούλη για τον Απόστολο Λύτρα – «Ήταν στο ΑΤ και της έλεγε “πες ότι έπεσες από την σκάλα”»

Αποκαλύψεις από τη δικηγόρο Ελένη Τζούλη για τον Απόστολο Λύτρα – «Ήταν στο ΑΤ και της έλεγε “πες ότι έπεσες από την σκάλα”»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απόστολος Λύτρας, Δικηγόροι, Έλενα Τζούλη, Ενδοοικογενειακή Βία,

Σε αποκαλύψεις για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας που έχει σοκάρει το πανελλήνιο με πρωταγωνιστή τον πονικολόγο Απόστολο Λύτρα προχώρησε η συνάδελφός του, νομικός Ελένη Τζούλη.

«Ήταν στο ΑΤ και της έλεγε “πες ότι έπεσες από την σκάλα”» επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» η Έλενα Τζούλη είπε «ήταν φανερό στον κύκλο των νομικών πως επρόκειτο για κακοποιημένη γυναίκα».

«Το να παίρνει κάποιος τη γυναίκα του με το αυτοκίνητο, να την πηγαίνει στα Λιμανάκια, που δεν έχει ψυχή και να την σπάει στο ξύλο.

»Να την χτυπάει στο σαγόνι, κόβοντάς της τη γλώσσα και να πνίγεται με το αίμα της…

»Σημαίνει πως δεν το έκανε για πρώτη φορά» υποστήριξε.

Ερωτηθείσα γιατί δεν είχε κάνει νωρίτερα καταγγελία η Σοφία Πολυζωγοπούλου, εκτίμησε πως, «όπως σε κάθε περίπτωση, έτσι και σε αυτήν, υπάρχει φόβος αλλά και ντροπή».

Κατέκρινε το γεγονός πως εμπλέκονται τα παιδιά σε όλο αυτό το περιστατικό και εξέφρασε τη βεβαιότητα πως το θύμα δεχόταν και δέχεται απειλές από τον Λύτρα και πριν και μετά την επίθεση.

Προχώρησε δε σε μία αποκάλυψη.

«Όταν βγήκε από το νοσοκομείο κι εκείνος ήταν στο Τμήμα, την πήρε τηλέφωνο μπροστά στον διοικητή και σε ανοιχτή ακρόαση της είπε: “Πες ότι έπεσες από τη σκάλα, γιατί εδώ δεν με πιστεύουν”».

Παρέμβαση στην εκπομπή έκανε και ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα, εκφράζοντας την αγανάκτησή του που «η διάσημη κ. Πολυζωγοπούλου έχει περιπολικό έξω από το σπίτι της, ενώ η Κυριακή δολοφονήθηκε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα».

Σχετικά άρθρα