Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ξεσπά ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα για τον Λύτρα: Αυτός θα δικάσει τον δολοφόνο της κόρης μου; – Στο παιδί μου δεν έδωσαν περιπολικό

Ξεσπά ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα για τον Λύτρα: Αυτός θα δικάσει τον δολοφόνο της κόρης μου; – Στο παιδί μου δεν έδωσαν περιπολικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απόστολος Λύτρας, Δικηγόροι, Ενδοοικογενειακή Βία, Κυριακή Γρίβα,

Ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» ο πατέρας της Κυριακής Γρίβας, ο οποίος θέλησε να στείλει ένα μήνυμα με αφορμή την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα, Σάκης, έστειλε ηχητικό μήνυμα στον Γιώργο Λιάγκα, διερωτώμενος αν αυτός ο δικηγόρος θα δικάσει τον δολοφόνο της κόρης του, καθώς ο Απόστολος Λύτρας είχε αναλάβει την εκπροσώπηση του 39χρονου δράστη.

«Εχθές είπατε ότι κάποιος σας έστειλε ένα μήνυμα και ρώτησε αν αυτός ο δικηγόρος θα δικάσει τον δολοφόνο της κόρης μου, Κυριακής Γρίβα.

»Πείτε λοιπόν στους τηλεθεατές ότι την ερώτηση αυτή την έκανε ο μπαμπάς της Κυριακής που δολοφονήθηκε μέσα στο τμήμα των Αγίων Αναργύρων και ότι δεν είναι κάποιο δημοσιογραφικό κόλπο.

»Εγώ είμαι ο μπαμπάς της Κυριακής.

»Η κυρία Πολυζωγοπούλου ζήτησε περιπολικό για προστασία έξω από το σπίτι της και πολύ καλά έκανε και μπράβο της και πολύ καλά έπραξε και η αστυνομία, αλλά στο δικό μου το παιδί δεν της πήγαν ένα περιπολικό, για να την πάει συνοδεία και της είπαν ότι δεν είναι ταξί.

»Ο κάθε πελάτης έχει τον δικηγόρο που του αξίζει, όμοιό του», σημείωσε ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα.

Σχετικά άρθρα