Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διατίθεται περιπολικό για 24ωρη φύλαξη έξω από το σπίτι της συζύγου του Απόστολου Λύτρα – Παραμένει σε κατάσταση σοκ

Διατίθεται περιπολικό για 24ωρη φύλαξη έξω από το σπίτι της συζύγου του Απόστολου Λύτρα – Παραμένει σε κατάσταση σοκ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Απόστολος Λύτρας, Αστυνομία, Αττική, Γέρακας, Δικηγόροι, Ενδοοικογενειακή Βία,

Σε κατάσταση σοκ παραμένει η 37χρονη δικηγόρος – σύζυγος του Αποστόλου Λύτρα, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον 52χρονο ποινικολόγο που αποδέχτηκε την πράξη του ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Την Τρίτη 18/9, η ίδια πήγε στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας στο ΑΤ Ομονοίας, όπου της έγινε εγκατάσταση του συστήματος panic button και στη συνέχεια αποχώρησε.

Είναι χαρακτηριστικό ότι έξω από το σπίτι στον Γέρακα, όπου έχει απαγορευτεί πλέον να πλησιάζει ο Απόστολος Λύτρας διατίθεται περιπολικό για 24ωρη φύλαξη.

Η 37χρονη, μιλώντας με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολήθηκαν με την υπόθεση, φέρεται να είπε ότι ένιωσε φόβο για τη ζωή της, καθώς ο σύζυγος της ήταν εκτός ελέγχου και αυτή αιμορραγούσε πολύ από τα χτυπήματα που δέχτηκε.

Αν και αρχικά υποστήριξε και η ίδια την εκδοχή της πτώσης από τη σκάλα, στον γιατρό που την εξέτασε άφησε να εννοηθεί ότι αυτό το κάνει λόγο φόβου για τα χειρότερα.

Όπως φέρεται να είπε η 37χρονη, είπε στους αστυνομικούς για το κουμπί πανικού που ήθελε στο κινητό της προκειμένου να δείξει με έμμεσο τρόπο ότι έχει κακοποιηθεί άσχημα.

Ωστόσο, η κατάθεση του γιατρού της ιδιωτικής κλινικής δεν άφηνε περιθώριο στους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης ώστε να μην συλλάβουν τον 52χρονο ποινικολόγο.

Ο ίδιος υποχρεούται πλέον να ζητήσει ψυχολογική βοήθεια, του αφαιρέθηκαν η άδεια οπλοφορίας και τα δυο πιστόλια που κατείχε νόμιμα, ενώ εκτός από την ποινική διαδικασία τρέχει σε βάρος του πειθαρχική έρευνα και από τον ΔΣΑ.

Σχετικά άρθρα