Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η πρώην σύζυγος του ποινικολόγου τον είχε μηνύσει για ενδοοικογενειακή βία το 2017

Η πρώην σύζυγος του ποινικολόγου τον είχε μηνύσει για ενδοοικογενειακή βία το 2017
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Απόστολος Λύτρας, Αστυνομία, Αττική, Δικηγόροι, Εισαγγελία Πρωτοδικών, Ενδοοικογενειακή Βία,

Σε ακόμα μια υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας είχε εμπλακεί στο παρελθόν ο γνωστός ποινικολόγος, ο οποίος συνελήφθη σήμερα, Κυριακή (16/6), κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό της νυν συζύγου του.

Συγκεκριμένα, στις 16 Οκτωβρίου του 2017, η πρώην σύζυγος του ποινικολόγου και μητέρα των δύο παιδιών τους, κατέθεσε μήνυση σε βάρος του για ενδοοικογενειακή βία.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην αναφορά της Αστυνομίας για το παραπάνω περιστατικό, «στις 16/10/2017 και ώρα 09.00, υπεβλήθη μήνυση στην υπηρεσία μας από την (σ.σ αναφέρονται τα στοιχεία της πρώην συζύγου του 52χρονου δικηγόρου) και μητέρας των παιδιών του, σε βάρος του δικηγόρου για παράβαση του νόμου 3500/06 «Νόμος περί ενδοοικογενειακής βίας» πράξη που έλαβε χώρα την 14/10/2017 και ώρα 16:40 στα (σ.σ αναφέρεται η οδός) βόρεια προάστια Αττικής.

Η μήνυση είχε υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και είναι άγνωστο έως αυτή τη στιγμή πώς εξελίχθηκε η υπόθεση.

Σημειώνεται ότι, ο γνωστός δικηγόρος είναι αντιμέτωπος με την κακουργηματική κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και κρατείται μετά την προθεσμία που έλαβε από την ανακρίτρια για να απολογηθεί για τα όσα συνέβησαν με την νυν σύζυγό του.

Σχετικά άρθρα