Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πάτρα: 90χρονη παγίδευσε επίδοξο απατεώνα – Του πέρασαν χειροπέδες για απόπειρα τηλεφωνικής απάτης

Πάτρα: 90χρονη παγίδευσε επίδοξο απατεώνα – Του πέρασαν χειροπέδες για απόπειρα τηλεφωνικής απάτης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Αχαΐα, Πάτρα,

Στη σύλληψη 33χρονου Ουκρανού προχώρησαν τη Δευτέρα 10/6, οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, μετά από καταγγελία υπερήλικης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, μια 90χρονη δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο άνδρα που την ενημέρωνε πως η εγγονή της έχει τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα και έχρηζε άμεσης χειρουργικής επέμβασης, ζητώντας το υπέρογκο ποσό των 175.000 ευρώ για την κάλυψη των νοσηλειών.

Η γυναίκα διατηρώντας την ψυχραιμία της δέχθηκε να δώσει το ποσό, βάζοντας σε εφαρμογή του σχέδιο της.

Του ζήτησε να παραμείνει στη «γραμμή» με το πρόσχημα της «τακτοποίησης» των χρημάτων, ώστε στη συνέχεια να κανονίσουν το σημείο συνάντησης για την παράδοση του ποσού.

Όσο ο 33χρονος βρισκόταν σε «αναμονή», η 90χρονη από το κινητό της τηλέφωνο κάλεσε την Αστυνομία, μίλησε με τον αξιωματικό υπηρεσίας της Ασφάλειας και πήρε οδηγίες για την «παγίδευση» του.

Ο 33χρονος δράστης πήγε στο σπίτι της, κοντά στην πλατεία Ομονοίας, η γυναίκα του πέταξε, όπως είχαν συμφωνήσει, από το μπαλκόνι τη σακούλα, την οποία είχε φροντίσει να γεμίσει με χαρτιά.

Ο αλλοδαπός την παρέλαβε, με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που βρίσκονταν στο σημείο να επεμβαίνουν, συλλαμβάνοντας τον.

Σχετικά άρθρα