Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθη απατεώνισσα στην Πάτρα που παρίστανε τη λογίστρια ή την τραπεζικό

Συνελήφθη απατεώνισσα στην Πάτρα που παρίστανε τη λογίστρια ή την τραπεζικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Αχαΐα, Πάτρα,

Δέκα υποθέσεις απάτης και πλαστογραφίας εξιχνίασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος μίας γυναίκας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Πατρών προέκυψε ότι η κατηγορούμενη διέπραξε τον τελευταίο χρόνο, τουλάχιστον δέκα απάτες, παρουσιαζόμενη στα θύματά της, είτε ως λογίστρια που αναλάμβανε την περαίωση των λογιστικών και φορολογικών τους υποθέσεων, είτε ως υπεύθυνη επενδύσεων που συνεργαζόταν με τράπεζα.

Η κατηγορούμενη, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, αφού έπειθε τα θύματά της, αναφερόμενη σε υποτιθέμενες μεγάλες ευκαιρίες επένδυσης ή τακτοποίησης φορολογικών και δανειακών υποχρεώσεων, στην συνέχεια κατάφερε να τους αποσπάσει περισσότερα από 20.500 ευρώ.

Μάλιστα, σε μια περίπτωση, απευθύνοντας έκκληση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για πρόβλημα υγείας συγγενικού της προσώπου, εξαπάτησε έναν άνδρα και του απέσπασε το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της γυναίκας θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες της Ασφάλειας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν η κατηγορούμενη εμπλέκεται και σε άλλες περιπτώσεις απάτης.

Σχετικά άρθρα