Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μητέρα στον Βόλο κατήγγειλε τον πρώην πεθερό της για βιασμό του 4χρονου γιου της

Μητέρα στον Βόλο κατήγγειλε τον πρώην πεθερό της για βιασμό του 4χρονου γιου της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αποπλάνηση Ανηλίκου, Βιασμός, Βόλος, Θεσσαλία, Κακοποίηση Ανηλίκου, Μαγνησία,

Σε μια σοκαριστική καταγγελία προχώρησε η μητέρα ενός παιδιού από τον Βόλο, η οποία κατήγγειλε ότι το μόλις 4 χρόνων παιδί της βιάστηκε από τον πρώην πεθερό της.

Αυτό που δημιουργεί ερωτηματικά είναι ότι η ιατροδικαστική εξέταση του παιδιού δεν έδειξε κάτι τέτοιο.

Τη σοβαρή καταγγελία ερευνούν οι αστυνομικές Αρχές του Βόλου.

Η έρευνα για την υπόθεση ξεκίνησε αρχές Ιανουαρίου του 2024, μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του 66χρονου πρώην πεθερού της η μητέρα του παιδιού, που βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της και πατέρα του 4χρονου.

Από την ιατροδικαστική έκθεση δεν προέκυψε ότι το παιδί έχει βιαστεί, ενώ ο καταγγελλόμενος αρνείται κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται και αποδίδει τις κατηγορίες της πρώην νύφης του σε λόγους αντεκδίκησης, σύμφωνα με πληροφορίες του Ταχυδρόμου.

Για την υπόθεση έχει επιληφθεί η Αστυνομία έπειτα από εισαγγελική παραγγελία, καθώς έχει διαταχθεί προκαταρκτική, προκειμένου να διερευνηθούν όλες οι παράμετροι της υπόθεσης.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης ο 66χρονος κλήθηκε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος σε ανωμοτί κατάθεση, ως ύποπτος για την τέλεση σεξουαλικών εγκλημάτων.

Οι κατηγορίες με τις οποίες είναι αντιμέτωπος ο 66χρονος είναι βιασμός ανηλίκου, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και πράξεις κατάχρησης ανηλίκου σε γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση.

Επίσης, για την υπόθεση έχουν καταθέσει στις Αρχές ο πατέρας του παιδιού όσο και η μητέρα του 4χρονου που κατέθεσε τη μήνυση, καθώς και μία φίλη της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εκτός από την ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε στη Λάρισα, το παιδί παρακολουθήθηκε από ψυχολόγο και έγιναν διάφορα ψυχοτεχνικά τεστ, όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Οι γονείς του παιδιού βρίσκονται σε διαδικασία διαζυγίου

Όπως προαναφέρθηκε, οι γονείς του 4χρονου βρίσκονται σε διαδικασία διαζυγίου.

Ο μικρούλης, με δικαστική απόφαση, διατηρεί σχέσεις και μοιράζεται αρκετό χρόνο με τον πατέρα του, ενώ διαμένει με τη μητέρα του.

Η 41χρονη στη μηνυτήρια αναφορά της καταγγέλλει πως το παιδί της έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον παππού του (πατέρα του εν διαστάσει συζύγου της), κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο σπίτι, στο οποίο διαμένουν ο πατέρας του παιδιού με τους γονείς του.

Τέλος, επισημαίνεται πως οι ίδιες καλά πληροφορημένες πηγές λένε πως η προανάκριση ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες και πως είναι θέμα χρόνου ο εισαγγελέας, έχοντας λάβει όλο το προανακριτικό υλικό, να αποφανθεί, αν η υπόθεση θα παραπεμφθεί στο δικαστήριο ή όχι.

Σχετικά άρθρα