Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πώς αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στη φυλακή ο δολοφόνος της Κυριακής

Πώς αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στη φυλακή ο δολοφόνος της Κυριακής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αττική, Δολοφονίες, Ενδοοικογενειακή Βία, Κυριακή Γρίβα, Φυλακές Κορυδαλλού,

Με τις γάζες που του είχαν βάλει οι γιατροί για το τραύμα που είχε προκαλέσει μόνος του στον εαυτό του, προσπαθώντας να «σκηνοθετήσει» απόπειρα αυτοκτονίας μετά τη γυναικοκτονία της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους, ο 39χρονος προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο δράστης της γυναικοκτονίας της Κυριακής, είχε φυλακιστεί στην Ε’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, όπου κρατούνταν με αυξημένα μέτρα επιτήρησης, καθώς κάθε 10 λεπτά ο φρουρός περνούσε από το κελί του, σύμφωνα με το Open.

Στον έλεγχο που έγινε λίγο πριν τις 00.30 το βράδυ εντοπίστηκε δίχως τις αισθήσεις του στο κελί του.

Ο 39χρονος γυναικοκτόνος είχε φτιάξει θηλιά από τις γάζες, την οποία είχε δέσει σε πλαστικό σωλήνα στον χώρο της τουαλέτας.

Στις φυλακές σήμανε «συναγερμός» και ο 39χρονος μεταφέρθηκε πρώτο στο Ειδικό Κέντρο Υγείας Κρατουμένων και εν συνεχεία στο Νοσοκομείο «Αττικόν» όπου και διασωληνώθηκε σε ΜΕΘ.

«Οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον σώσουν»

Χθες τα μεσάνυχτα, ο φερόμενος δολοφόνος μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο «Αττικό Νοσοκομείο» και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας», ανέφερε στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Δεκατιανοί» ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

«Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό δίνουν μάχη για να τον σώσουν. Νομίζω θα τα καταφέρουμε για να γυρίσει πίσω στη φυλακή που ανήκει, και όχι στο ψυχιατρικό νοσοκομείο», πρόσθεσε.

«Εμείς θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να γίνει καλά και θα τον παραδώσουμε στη Δικαιοσύνη», τόνισε ο κ. Γιαννάκος. Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 2:00 ο 39χρονος ο οποίος κρατούνταν σε κελί στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού προσπάθησε να κρεμαστεί.

O 39χρονος δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής, ο οποίος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο «Αττικόν» όπου και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο άνδρας χρησιμοποίησε το ιατρικό υλικό ως μηχανισμό ασφυξίας και λίγο πριν μεταφερθεί στο Αττικόν οι γιατροί του έκαναν ΚΑΡΠΑ ώστε να τον επαναφέρουν καθώς είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Σχετικά άρθρα