Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αγ. Ανάργυροι – Έσφαξε την πρώην του: Η 28χρονη είχε αποβάλει από χτυπήματα του 39χρονου, λέει η οικογένειά της

Αγ. Ανάργυροι – Έσφαξε την πρώην του: Η 28χρονη είχε αποβάλει από χτυπήματα του 39χρονου, λέει η οικογένειά της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγιοι Ανάργυροι, Αθήνα, Αστυνομία, Αττική, Δολοφονίες, Ενδοοικογενειακή Βία, Κυριακή Γρίβα,

Λίγες ώρες αφότου η 28χρονη άφησε την τελευταία της πνοή, από τα πλήγματα με μαχαίρι του πρώην συντρόφου της, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η άτυχη 28χρονη φέρεται να ήταν έγκυος πριν από δύο χρόνια και να απέβαλε μετά από ξυλοδαρμό του τότε συντρόφου και μετέπειτα δολοφόνου της.

Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε και από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της κοπέλας.

Για τη γυναικοκτονία μίλησε νωρίτερα και η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου.

Η κ. Δημογλίδου μιλώντας στην ΕΡΤ παραδέχθηκε πως «Προφανώς και κάτι δεν έγινε σωστά όταν έχουμε μια νεκρή 28χρονη δολοφονημένη με τόσο άγριο τρόπο μπροστά στο τμήμα. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες αν ξεκίνησε να της επιτίθεται ο συγκεκριμένος δράστης πολύ κοντά στη σκοπιά ή πιο μακριά.

Το τι έπρεπε να κάνουν (οι αστυνομικοί), εδώ πρέπει να απαντηθεί, από αυτούς που συμμετείχαν στο περιστατικό και από όλους τους αστυνομικούς που εκτελούσαν υπηρεσία εκείνο το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα, από τον σκοπό του καταστήματος μέχρι τον αξιωματικό υπηρεσίας τι έπραξαν ώστε να προστατεύσουν αυτή την κοπέλα».

Διατάχθηκε ΕΔΕ

Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής έδωσε εντολή για να πραγματοποιηθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση, καθώς η κοπέλα μιλούσε με το 100 την ώρα που την μαχαίρωσε ο πρώην σύντροφός της.

Σχετικά άρθρα