Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη των ανήλικων κοριτσιών που εξωθούνταν στην πορνεία σε ξενοδοχεία της Αθήνας

Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη των ανήλικων κοριτσιών που εξωθούνταν στην πορνεία σε ξενοδοχεία της Αθήνας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αττική, Κακοποίηση Ανηλίκου, Παιδική Πορνεία, Πορνεία, Υπόθεση Μαστροπείας,

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα μαστροπείας, με μια 25χρονη, σε συνεργασία με άλλους ενήλικες, να έχει στήσει κύκλωμα που προωθούσε ανήλικες 14 και 15 ετών στην πορνεία σε ξενοδοχεία της Αθήνας.

«Εγκέφαλος» του κυκλώματος φέρεται ότι ήταν μια 25χρονη, η οποία από το καλοκαίρι του 2023 και έχοντας αναπτύξει φιλική σχέση με τουλάχιστον επτά ανήλικες 15-17 ετών, τις διευκόλυνε να βρίσκουν «πελάτες».

Η νεαρή γυναίκα κατηγορείται ακόμη ότι, εξωθώντας τα κορίτσια στην πορνεία, έπαιρνε μέρος των χρημάτων που αποκόμιζε κάθε ανήλικη.

Τα ποσά κυμαίνονταν ανάλογα με τα χρήματα που εισέπρατταν οι ανήλικες ενώ πολλές φορές –σύμφωνα με αστυνομικές πηγές– τις συνόδευε η ίδια στα ραντεβού.

Η 25χρονη «εγκέφαλος» αποκόμιζε από κάθε ανήλικη συνήθως 50 ευρώ και μέχρι 100, ανάλογα με τα χρήματα που εισέπρατταν οι ανήλικες, από 200 έως 400 ευρώ.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν συγγενικό πρόσωπο μίας από τις ανήλικες είδε το κινητό της, ενημέρωσε την Αστυνομία και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ.

Κάποιοι από τους «πελάτες», οι οποίοι συνευρίσκονταν με τις ανήλικες, φέρεται ότι σε συνεννόηση με την 25χρονη παρείχαν ως αμοιβή σε αυτές, αντί χρημάτων, ναρκωτικές ουσίες.

Σχετικά με τους άλλους συλληφθέντες, οι δύο κατηγορούνται ότι μετέφεραν τις ανήλικες από και προς τα ξενοδοχεία όπου λάμβαναν χώρα οι ερωτικές συναντήσεις χρησιμοποιώντας τα αυτοκίνητά τους.

Επίσης συνελήφθη και μία 21χρονη η οποία κατηγορείται ότι σε μη επακριβώς προσδιορισμένο χρόνο, αλλά κατά το ίδιο χρονικό διάστημα δράσης και των λοιπών συλληφθέντων, προήγαγε στην πορνεία μία από τις ανήλικες λαμβάνοντας μέρος των χρημάτων που αποκόμιζε.

Συνολικά για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο γυναίκες 25 και 21 ετών και δύο άνδρες 25 και 54 ετών για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση, ενώ στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί από τις Αρχές συμπεριλαμβάνονται ακόμη έξι άτομα.

Η επιχείρηση της Αστυνομίας έγινε από τις 17 έως τις 18 Μαρτίου στον Βύρωνα, στο Αιγάλεω αλλά και στην πλατεία Αττικής και στην Ομόνοια.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια και μικροποσότητα ναρκωτικών.

Σχετικά άρθρα