Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νοσοκομείο «Μεταξά»: Συνελήφθη 43χρονη για κλοπές – Τραυμάτισε μια νοσηλεύτρια και έναν αστυνομικό

Νοσοκομείο «Μεταξά»: Συνελήφθη 43χρονη για κλοπές – Τραυμάτισε μια νοσηλεύτρια και έναν αστυνομικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά, Αστυνομία, Αττική, Ληστεία, Πειραιάς,

Μία 43χρονη, η οποία έκλεβε αντικείμενα από νοσηλευόμενους και συνοδούς στο νοσοκομείο «Μεταξά» του Πειραιά, προσποιούμενη την αποκλειστική νοσοκόμα, συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 43χρονη, Ελληνίδα υπήκοος, εισήλθε τις πρωινές ώρες της Κυριακής 17/3/2024 στο νοσοκομείο, όπου προσποιούμενη την αποκλειστική νοσοκόμα, προέβη σε κλοπή κινητών τηλεφώνων, χρηματικού ποσού και τραπεζικής κάρτας από νοσηλευόμενους και συνοδούς.

Ακολούθως, η συλληφθείσα πραγματοποίησε αγορές με την τραπεζική κάρτα που είχε αφαιρέσει.

Τραυμάτισε νοσηλεύτρια και αστυνομικό

Οι πράξεις της 43χρονης έγιναν αντιληπτές από το ιατρικό προσωπικό και συνοδούς και κατά την προσπάθειά τους να την ακινητοποιήσουν, η κατηγορούμενη άσκησε σωματική βία με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό μιας νοσηλεύτριας.

Δύναμη της Άμεσης Δράσης κατάφερε να ακινητοποιήσει τη 43χρονη, η οποία, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, κατά την άφιξή της στο Αστυνομικό Τμήμα Δημοτικού Θεάτρου, επιτέθηκε στους αστυνομικούς με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Από την έρευνα στην κατοχή της, εντοπίστηκαν τα κλοπιμαία τα οποία αποδόθηκαν στους κατόχους τους και 30 φαρμακευτικά δισκία χωρίς την απαιτούμενη συνταγή.

Δικογραφία σε βάρος της 43χρονης

Η 43χρονη κατηγορείται για ληστεία, διακεκριμένη κλοπή, βία κατά υπαλλήλων, σωματικές βλάβες, απάτη με υπολογιστή και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Η συλληφθείσα, με τη σε βάρος της δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχετικά άρθρα