Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εξάρχεια: Συνελήφθησαν δυο Σομαλοί που λήστεψαν και προσπάθησαν να βιάσουν 36χρονη

Εξάρχεια: Συνελήφθησαν δυο Σομαλοί που λήστεψαν και προσπάθησαν να βιάσουν 36χρονη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Απόπειρα Βιασμού, Αστυνομία, Αττική, Εξάρχεια, Ληστεία,

Συνελήφθησαν και οι δύο Σομαλοί που λήστεψαν και επιχείρησαν να βιάσουν μια 36χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της στα Εξάρχεια, τα ξημερώματα της 29ης Φεβρουαρίου.

Οι δυο άνδρες από τη Σομαλία μπήκαν στο διαμμέρισμα της 36χρονης γυναίκας που βρίσκεται στον πρώτο όροφο πηδώντας από το μπαλκόνι και μπούκαραν από την μπαλκονόπορτα. Μπήκαν στο υπονοδωμάτιο της γυναίκας και στην αρχή απαίτησαν να τους πει που βρίσκονται τα χρήματα της.

Στη συνέχεια, όμως, επιχείρησαν να την βιάσουν και οι δυο και η γυναίκα αντιστάθηκε.

Οι κακοποιοί στη συνέχεια άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα και όπως το θύμα κατήγγειλε της πήραν 1.050 ευρώ, το ρολόι της και μιά τσάντα.

Πριν φύγουν, όμως, και ενώ είχαν πάρει τα λεφτά, όπως κατήγγειλε η 36χρονη ο ένας Σομαλός μπήκε ξανά στο δωμάτιο της και με τη βία της άνοιξε το στόμα για να δει αν έχει κάποιο χρυσό δόντι για να το ξεριζώσει!

Την περασμένη Τρίτη 11 Μαρτίου συνελήφθη στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα και του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων, ο ένας από τους δυο κακοποιούς από την Σομαλία, ηλικίας 20 ετών, ενώ σήμερα συνελήφθη και ο δεύτερος κακοποιός στην Αθήνα.

Σχετικά άρθρα