Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βία ανηλίκων: Ξυλοκόπησαν και πέταξαν ανήλικο σε κάδο απορριμμάτων στον Βόλο

Βία ανηλίκων: Ξυλοκόπησαν και πέταξαν ανήλικο σε κάδο απορριμμάτων στον Βόλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόλος, Θεσσαλία, Μαγνησία, Συμμορία Ανηλίκων,

Ακόμα ένα περιστατικό βίας ανηλίκων έρχεται να προστεθεί στη λίστα της χώρας μας. Αυτή τη φορά η επίθεση σημειώθηκε στον Βόλο.

Συγκεκριμένα, μάρτυρας ενός άγριου σκηνικού βίας έγινε πριν από δύο ημέρες μία νεαρή μητέρα μικρού παιδιού, η οποία ακόμη δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ από όσα βίωσε σε συνοικία της πόλης του Βόλου.

Πρωταγωνιστές του περιστατικού ήταν ανήλικοι ηλικίας περίπου 16 χρόνων, οι οποίοι σε μία έκρηξη βίας, αφού ξυλοκόπησαν συνομήλικό τους από την ίδια παρέα, τον πέταξαν σε κάδο απορριμμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, το συμβάν σημειώθηκε ανήμερα της Τσικνοπέμπτης, γύρω στις 22.15, στο πάρκο της συνοικίας του Αγίου Γεωργίου, στην περιοχή Χρυσοχοΐδη.

Η νεαρή γυναίκα επέστρεφε οδικώς από φιλικό σπίτι.

Ξαφνικά είδε μια παρέα 12 παιδιών, ηλικίας 16 χρόνων περίπου, οι οποίοι τα είχαν βάλει με έναν συνομήλικό τους.

Άλλοι τον χτυπούσαν με κλοτσιές και μπουνιές, ενώ άλλοι παρακολουθούσαν και γελούσαν. Στη συνέχεια, τον πέταξαν μέσα στον μπλε κάδο της ανακύκλωσης.

Η νεαρή γυναίκα αντέδρασε άμεσα σ’ αυτό το θέαμα ανελέητης βίας.

Σταμάτησε το αυτοκίνητο στην άκρη, βγήκε έξω και άρχισε να κινείται προς το μέρος των νεαρών, προτρέποντάς τους να σταματήσουν να χτυπάνε το άλλο παλικάρι. Τα παιδιά άρχισαν να τρέχουν, δεν απομακρύνθηκαν όμως πολύ, όπως διαπίστωσε η ίδια.

Αμέσως έσπευσε στο σημείο, για να βοηθήσει τον έφηβο, που βρισκόταν με το κεφάλι μέσα στον κάδο ανακύκλωσης.

Το παιδί πάσχιζε να βγει, διότι κινδύνευε, εκτός από το να τραυματιστεί ακόμα πιο σοβαρά, να υποστεί ασφυξία έτσι όπως τον είχαν «τσουβαλιάσει».

Μόλις κατάφερε να τον απεγκλωβίσει, προσπάθησε να τον πείσει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να εξεταστεί από γιατρούς.

«Είμαι καλά, σας παρακαλώ, μην ανησυχείτε. Μπορώ να το αντιμετωπίσω», υποστήριξε και έδειξε πως δεν ήταν διατεθειμένος να ακολουθήσει τις συμβουλές της.

Σχετικά άρθρα