Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φρίκη στην Αίγινα: 36χρονος βίαζε επί χρόνια την ανήλικη κόρη της συντρόφου της

Φρίκη στην Αίγινα: 36χρονος βίαζε επί χρόνια την ανήλικη κόρη της συντρόφου της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αίγινα, Αττική, Βιασμός, Κακοποίηση Ανηλίκου, Πειραιάς, Σεξουαλική Κακοποίηση, Σεξουαλική Παρενόχληση,

Μία νέα φρικιαστική υπόθεση βιασμού ήρθε στο φως το βράδυ της Τετάρτης όταν ενήλικη σήμερα παθούσα κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα της Αίγινας πως ο σύντροφος της μητέρας της ξεκίνησε να την κακοποιοιεί από την ηλικία των 13 ετών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η κοπέλα που σήμερα είναι 25 ετών κατέθεσε ότι ο 36χρονος σύντροφος της 50χρονης μητέρας της ασελγούσε σε βάρος της για σχεδόν 5 χρόνια και όταν ενηλικιώθηκε άρχισε να την βιάζει συστηματικά και μάλιστα να καταγραφεί σε βίντεο τις πράξεις του.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες οι βιασμοί συνέβαιναν μέχρι και πρόσφατα.

Τόσο ο φερόμενος ως δράστης όσο και η μητέρα της καταγγέλλουσας έχουν συλληφθεί.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη 5-3-2024 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά σε συνεργασία με το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, σε νησί του Αργοσαρωνικού, αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό, γενετήσιες πράξης με ανήλικο, παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, περί όπλων και περί ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, ο αλλοδαπός κατηγορείται ότι προέβαινε στα ανωτέρω αδικήματα από το 2013 έως πρόσφατα, σε βάρος της ενήλικης πλέον παθούσας.

Επιπλέον συνελήφθη και αλλοδαπή σύνοικος του κατηγορουμένου και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Μετά από έρευνα στην κατοχή και στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

1505 γραμμ. κάνναβης,

Αεροβόλο πιστόλι,

4- μαχαίρια,

Το χρηματικό ποσό των -18.275- ευρώ,

3 ζυγαριές ακριβείας,

τρίφτης και

3 κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα εσώρουχο της παθούσας, καθώς και το χρηματικό ποσό των τριών χιλιάδων διακοσίων εβδομήντα πέντε -3.275- ευρώ, που βρέθηκε στη κατοχή της μητέρας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Σχετικά άρθρα