Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κολωνός: Προκλητικός ο Μίχος – Δήλωσε «ερωτευμένος» με την 12χρονη που εξέδιδε και αποπλανούσε

Κολωνός: Προκλητικός ο Μίχος – Δήλωσε «ερωτευμένος» με την 12χρονη που εξέδιδε και αποπλανούσε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αποπλάνηση Ανηλίκου, Βιασμός, Ηλίας Μίχος, Κακοποίηση Ανηλίκου, Κολωνός, Παιδεραστής, Παιδεραστία, Παιδική Πορνεία, Παιδική Πορνογραφία, Πορνογραφία Ανηλίκων, Σεξουαλική Αποπλάνηση, Σεξουαλική Κακοποίηση, Σεπόλια, Υπόθεση Μαστροπείας,

Σοκαριστικά και ταυτόχρονα προκλητικά είναι τα όσα υποστήριξε ο Ηλίας Μίχος, ο οποίος αποτελεί τον βασικό κατηγορούμενο για την υπόθεση επαναλαμβανόμενων βιασμών και μαστροπείας του 12χρονο κοριτσιού στον Κολωνό, που συγκλόνισε τη χώρα πριν από 17 μήνες.

Ο 55χρονος Μίχος βρέθηκε την Τρίτη 5 Μαρτίου, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου και σύμφωνα με το Star, υποστήριξε ότι συνευρέθηκε συνολικά τέσσερις φορές με το παιδί.

Αυτό που ωστόσο σοκάρει ακόμα περισσότερο είναι το γεγονός ότι ο Μίχος δήλωσε «ερωτευμένος» με την ανήλικη την οποία εξέδιδε κατ’ επανάληψη σε άλλους κακοποιητές τους οποίους έβρισκε μέσα από εφαρμογές.

Σημειώνεται ότι ο Ηλίας Μίχος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες του βιασμού και της διακεκριμένης μαστροπείας σε βάρος ανήλικου.

Ο 55χρονος δήλωσε ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις του, ενώ έβγαλε από «κάδρο» τη μητέρα της ανήλικης, η οποία όπως είπε, δε γνώριζε τίποτα.

Εντός της εβδομάδας απολογείται και η μητέρα του κοριτσιού, η οποία αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της διακεκριμένης μαστροπείας και της διακεκριμένης περίπτωσης παιδικής πορνογραφίας.

Σχετικά άρθρα